söndag 20 februari 2011

Utvilad.

Nu var helgen över och därmed är Mats semester också över för den här gången. Vi har haft mysiga nio dagar. Vi har fixat hemma, gjort små utflykter, sovit mycket (idag sov jag till 10.45!), myst och busat.
Nu väntar ett ny vecka som hittills är ganska osäker vad gäller planer. Linnéa vaknade nämligen snorig imorse och näsan har fortsatt att rinna hela dagen. Men ingen feber eller så, pigg o busig precis som vanligt. Bara lite mammigare och mer känslig. Får se vad det blir av det. Promenader, fågelskådning och lite shopping ska vi iaf kunna ägna oss åt.

Linnéa har lärt sig att öppna hundarnas kexpaket.

Var där inte fler?

Älsklingar!!

7 kommentarer:

 1. hihi.. ja, den är lite annorlunda och just nu känns det som ett riktigt bra alternativ till hus :)
  Det finns nog inte många av den här "sorten" i karlstad heller så jag är väldigt glad över att vår lägenhet äntligen är såld och att alla papper på båda lägenheterna är klara !

  Tänk att hund mat och godis kan vara så spännande, viggo inspekterar, sprider ut och smakar på den så fort han kommer åt ! kram

  SvaraRadera
 2. vi flyttar första maj, eller tidigare om killen som köpt vår lägenhet blir av med sin lya tidigare... jag hoppas på i morgon typ ;)

  SvaraRadera
 3. Jaa ni kan juh alltid komma hit och får lite skoj=)))) en biverknign är juh vattkommpr men det e inte så farligt med tanke på att du får umgås med oss=)
  kramar
  Marina

  SvaraRadera
 4. Hoppas lilla Linnea klarar sig från förkylningen. Ingen kul när de små är sjuka. Smilla har varit dunderförkyld i en vecka nu, näsan är som en öppen kran, men hon är piggelin som vanligt.
  Låter som ni har haft 9 mysiga dagar tillsammans:)
  KRAM och krya krya!!

  SvaraRadera
 5. De där dagarna går alltid alldeles för snabbt =)

  SvaraRadera
 6. 10.45? Kul för dig! Jag är inte alls bitter;)

  Jag tycker att det är tråkigt att alla lekplatser i området ser likadana ut! Vet du någon roligare i närheten?

  SvaraRadera