tisdag 15 februari 2011

Doggisar.

Kvällen har ägnats helt åt våra vovvar. Ja, efter Linnéa somnat såklart. De har blivit avmaskade, fått klorna klippta, tovor bortklippta (när de busar gnager de alltid varandra i öronen o tillslut blir det stora hårklumpar), tänderna borstade och sen avslutade vi med en dusch. Så nu ligger de här bredvid nöjda(?) och rena och tuggar på varsitt ben. Sötaste gullegumparna har dem eftersom deras päls alltid lockar sig så fint på vissa ställen när de är nyduschade.

Jag fick skjuts till träningen men kompenserade den med att gå hem istället. Så en timmes spinning och 50 minuters promenad tycker jag att jag kan vara nöjd med faktiskt. Nu blir det Dox på SVT1. Natti!


Ser ni Helmer?

Doris tycker att Lillmatte är trevligast när hon sover.....

5 kommentarer:

 1. Ja JÖSSES va känslor som sköjde över en!
  (Positiva såklart)

  Duktig du är som både "spinnar" och promenerar! Det lär du ju ha kännt dig skapligt nöjd med!:)

  SvaraRadera
 2. Halloj!

  Ja ljusfatet med lyktorna kostade 160 kr. De fanns på ett ställe som heter Chili, de ska ha en butik i Malmö Burlöv, vet inte om det är nära där du bor men kika in där i så fall, de hade hur mycket som helst till väldigt bra priser.

  Kram

  SvaraRadera
 3. Alltså du är så duktig med träningen. Verkligen. Har det hänt nåt mer på omkretsen??

  SvaraRadera
 4. hihi... väl "gömd" på soffkanten :)
  Jorå, vi har Teddy kvar, men han har varit hos min mormor och morfar en hel del på sista tiden. dels för att han och Viggo inte kommer jätte bra överens och dels för att vi haft så fullt upp med försäljningen av lägenheten.
  Hoppas ni får en härlig dag ! kram

  SvaraRadera
 5. Duktig du är, både med träningen och hundarna!!!
  Tänkte på det där med ett rum i färg, jag kanske skulle ha rosa inslag i köket. Det skulle nog vara snyggt, tror du inte? Puss från mamma.

  SvaraRadera