lördag 5 februari 2011

Helg!

Fast det är ju det ju för mig varje dag egentligen. Ska snart iväg o träna o sen ska vi göra oss vackra jag o dottern för att möta min mamma och min syster på Entré där Josefin ska göra av med sina julklappspresentkort. Efter det åker vi med dem till Landskrona och stannar till måndag. Mats jobbar hela helgen så honom hade vi knappt sett röken av ändå. Pappa var här o hämtade packning igår för att det skulle bli lättare för mig idag. Men dumma jag glömde ju bort att JAG också skulle ha saker med mig o gav honom bara en massa saker till Linnéa. Ja, ja underkläder kan jag ju alltid trycka ner i jackfickan eller nått.

Lite bilder från mina föräldrars lägenhet.

Ena vardagsrummet.

Matsalen.

Hallen, mitt emot soffan finns en öppenspis.Linnéas lilla rum i pigkammaren.


4 kommentarer:

 1. Oj, vilken JÄTTE lägenhet :) Du får ta med min lilla "svärdotter" och komma på besök i karlstad ! Här fikas det med tommy fotograf var och varannan dag och det blir OFTA härliga spontan bilder ;) Kramar

  SvaraRadera
 2. Det var ingen dålig lägenhet må jag säga..

  Du, tack så JÄTTEmycket för dina tips, men jag har testat allt det där hahaha Dock har hon faktiskt ätit ganska bra snaste dagarna. Vågar jag säga så?? Tom lite lax och ris gick ner. Och ärter i MÄNGDER =)

  SvaraRadera
 3. gud vilken underbar lägenhet!

  SvaraRadera
 4. Jättefin lägenhet! Gulligt rum hon har lilla Linnea!

  SvaraRadera