fredag 25 februari 2011

Klättrar på väggarna....

Åh, bara tanken på ytterliggare isolering tär på mig. Både jag o Linnéa är redan nu skittrötta på att vara hemma o behöver verkligen socialiseras. Hon hittar på hyss så fort hon kan och jag orkar inte leka bort dem. Vi har liksom tömt intresset för alla inomhusaktiviteter denna veckan.
Det är farligt för mig att vara uttråkad, för vad vill jag göra när jag har tråkigt? Jo, äta! Och jag måste verkligen ta tag i mig själv nu igen. Har haft en slarvig månad då motivationen saknats helt och jag måste komma ur den svackan o det blir inte lätt om jag bara ska gå här hemma i två veckor till. Vet att jag låter som värsta egot men ingen annan tycker ju synd om mig ju så jag får sköta det själv... ;)
Är livrädd för att bli tjock igen!!


Jag på den tiden då jag inte gick upp ett hekto hur mycket jag än åt. Lagom bitchig ser jag ut här, 16 år gammal. =) Mina syskon är ju iaf rara barn.

4 kommentarer:

 1. Usch usch trist om det är vattkoppor:-(
  Så himla trist när man måste hålla sig hemma. MAn blir ju knäpp. Hela förra veckan var vi hemma för Smilla var sjuk. Trodde jag skulle bli tokig och Smilla var hyggligt sur hon med. Det enda jag sen ville göra var att fika :-( Ghaaa!
  Krya krya!
  KRAM

  SvaraRadera
 2. usch, jag förstår att det är skit jobbigt att vara isolerade, men som sagt, om det nu är vattenkoppor har de en förmåga att vara lindrigare på små barn... ( en klen trötst jag vet... )
  Du får ladda upp med en massa färsk frukt och lite nötter så du kan små äta av dem när du blir sugen på något gott!!

  Att köra lite budbil kommer passa mig perfekt, jag trivs med att vara ensam och har inget behov av en massa kollegor runt mig hela tiden :)
  KRAMAr

  SvaraRadera
 3. Ojdå, det låter som om ni har en mindre kul morgon... Skickar några styrkekramar till dig !!

  SvaraRadera
 4. Om jag tycker synd om dig, mår du bättre då ??
  I så fall gör jag det! Vem man än pratar med så är alla lika trötta på detta vädret, så stå ut och ha frukt hemma som du kan ta av
  Kram Mormor

  SvaraRadera