fredag 4 februari 2011

Morgonpigg.

Hon är lustig min dotter. Har man på något vis lyckats ändra på hennes sovrutin så att hon inte vaknar innan 06 varje morgon så lyckas hon alltid se till attt ändra tillbaka den.
Jag har haft några härliga morgnar nu då hon sovit till 8 ungefär, sovit middag lite senare och sen lagt sig vid 20 tiden istället.
Men vad gör hon då igår? Jo, igår hon vägrade hon att sova middag, totalvägrade, vilket innebär att hon sen somnade kl. 18 o vaknade 05.30 idag o så var allt som vanligt igen. Så Godmorgon!

Alldeles ny o väldigt trött.

3 kommentarer:

 1. Hahahah det är bara för underbart;) Precis samma sak med Smilla. Heeela veckan har hon sovit till nästan 08.00, men inte idag då vaknade hon 06.00. Hon bara luras med mig hela tiden och vill få mig att tro att nu ska vi ha sovmorgon i huset. Smilla vägrade också sova middag igår så det resulterade i att jag fick försöka hålla henne vaken till 19, och det gick väl sådär. Nu har jag en superpigg piggelin här, kanske sover hon på tåget sen då.
  KRAM o ha en mysig fredag:)

  SvaraRadera
 2. Åh vilken söt bild!

  Jag vet! Jag förstår inte de som kör schlager på spinning jag vet en del som kört HELA passet med det och de låtarna är ju 3 minuter så du kan ju tänka dig hur många låtbyten det blev hahaa.

  Jag älskar intervaller och kör mycket tempo på mina klasser, fick höra från en annan instruktör att jag har de jobbigaste passen =P

  Snitt läkaren hade varit på mina klasser så hon sa "ja just det det är du som kör så himla fort" hihhii.

  Kram

  SvaraRadera
 3. Tänk så skönt att ha invanda rutiner!!!Annars blir man ju snurrig när de skall ändras!!
  Kram från en som vet Mormor

  SvaraRadera