lördag 26 februari 2011

Inte många rätt.

Idag har inte mycket gått min väg här hemma. Linnéa är busigare än någonsin och pillar på ALLT som hon VET är förbjudet. Hon drar fram fotpallen till soffan och klättrar upp där (hon får inte vara i våra vardagsrumssoffor för det slutar med att hon sitter i fönsterkarmen), sparkar ner bajsblöja på golvet när jag försöker byta. Rotar i soptunnan i badrummet (vi har ju fortfarande inga dörrar hemma), klättrar upp och sätter sig PÅ kaninburen (är kaninvakt i helgen). Kastar in sina russin till kaninen som är gammal och har känslig mage. O nu vägrar hon att sova middag. Jag som sett framemot den stunden hela dagen.

Dessutom körde maken iväg med barnvagnen i bakluckan imorse men efter jag ringt till hans jobb o nästan grät vid tanken på att inte kunna komma ut idag så fick han lov att köra hem igen o lämna den. Tack till min makes kära kollegor!

Skrev i en kommentar till Fröken M igår att detta är den ljuvligaste tiden i mitt liv. Borde skrivit att det FÖR DET MESTA är en ljuvlig tid, men inte alltid...... ;)

Jag längtar till kl.16, då ska jag gå ut o promenera ENSAM.

Längtar tills varmare dagar......
Förresten verkar det inte vara vattkoppor så vi slipper nog vara isolerade så länge till!!

3 kommentarer:

 1. Låter som en mindre mysig dag i ditt mammaliv. Skönt är i alla fall att det inte var vattkoppor.
  Här är det inte heller så kul, pappa är sjuk, vi vaknade kl 6 imorse och jag har ont i halva ansiktet (blir säkert också sjuk). Synd att vi inte kan ha tråkigt tillsammans... Puss, puss

  SvaraRadera
 2. Skönt att det inte avr vattkoppor, samtidigt som det kanske hade varit skönt att ha det avklarat under vintersäsongen.

  Hur som helst, så tycker jag det var ehlt fantastiskt att du fick hem er barnvagn igen, så ni kunde gå ut!!

  Hoppas ni får en lugn och skön kväll, och en lite behagligare dag imorgon =)

  Kram!!

  SvaraRadera
 3. Låter som du haft en fin lördag ;)
  hoppas promenaden blev skön och rofylld i allafall.

  SvaraRadera