lördag 26 februari 2011

Helomvändning.

Linnéa somnade tillslut o jag likaså. Vi sov väldigt gott i mer än två timmar och märkte inte ens när Mats kom hem från jobb. Inte heller hundarna vaknade, så trötta var vi.
Det var fortfarande ljust ute när Mats slutat så vi gick ut på dagens tredje promenad hela familjen. Vi passade på att inviga ena parkens nya lekplats och hela familjen sprang runt som galningar på den stora gräsmattan. Linnéa tycker nämligen att det är jättekul att springa och skrattar högt medans hon pinnar på så fort hon kan. Folk som såg oss måste trott att vi var galna.
Sen blev det storhandling o matlagning, mys o bollkastning (inomhus) med vovvarna o nu ska jag lägga mig med en massa kärlek i hjärtat. För jag har ju faktiskt världens bästa dotter, make o vovvar även om de tröttar ut mig ibland...  =)

Så liten o såååå SÖT!!!!

2 kommentarer:

 1. hon är en riktig GODING min blivande svärdotter ;)
  Här blir det bus inne idag, för trots att både c och jag är näst intill däckade av förkylningen så är Viggo tok snorig men hur pigg som helst !?
  Dagens mål är att få till en riktigt smaskig middag som ska serveras till solsidan ikväll - men det är det enda vettiga !! kramar

  SvaraRadera
 2. Det var ju en väldig energi hon har den lilla tösen !
  kram Mormor

  SvaraRadera