torsdag 26 april 2012

Mommy makeover.

Tittar på Skönhetsbubblan på SVT. Intressant då jag går i samma tankar. Jag vet att man ska vara nöjd med sig själv o allt det där och tro mig jag kan tänka kring skönhetsoperationer ur alla möjliga perspektiv, jag har inte missat något.
Men jag är bara 30 år, jag ska förhoppningsvis leva i många år till o att då för alltid ha en hängmage som är i vägen o är obekväm och som drar ner mitt kroppsliga självförtroende känns kanske inte så jättekul.
För min mage är hemsk, jag överdriver inte. Som det är nu så kommer jag aldrig kunna ha vanliga byxor igen. Det är bara att glömma. Visst kan jag trycka ner all huden i ett par men det syns ändå att jag har en påse på magen o jag får dölja den med en pösig tröja. O obevämt är det!
Brösten skiter jag faktiskt i. Jag kan gärna ha hängiga bröst, o att de blivit mindre är underbart. Stora bröst hade jag länge nog. Men magen, den är i vägen och förtar en stor del av glädjen med att bli smal igen. Så en dag så kanske jag lägger mig under kniven för att JAG skulle må bättre av det.
Så får man tycka att jag är hur löjlig som helst. Min kropp bestämmer jag över.

Min mage efter en graviditet och 40 kilos viktminskning.

O inte blev den snyggare efter att ha blivit så här stor än en gång.......

3 kommentarer:

 1. Jag känner precis som du. Inte alls kul att inte vara nöjd med sin kropp men så är det.
  Du följer ju Viktväktarna och rör på dig rätt mycket, eller hur? Blir inte magen bättre då?
  Jag föreställer mig att det ska gå att få en "ok" mage när jag kan röra på mig mer. Hoppas hoppas...
  Kram

  SvaraRadera
 2. Jag skulle inte våga fast jag skulle behöva. Har också velat fixa min syn i 15 års tid men inte vågat, tänker för negativt att "med just mig lär något säkerligen gå fel". Har t.o.m. tänkt om jag skulle be dem att bara operera ett öga så jag minimerar chansen att det blir helt fel.
  Angående mammamagar så har jag fastnat lite i Olgas blogg, ibland känns det bara för mycket men det verkar som det funkar och är bra tips hon har. Har du läst den bloggen? I alla fall finns där ofta peppande bilder att det går att få ordning på en mage utan operation. Jag tänker att det gäller alla andra i alla fall...svårare med en själv...
  http://blogg.mama.nu/olgas-blogg/ om du inte redan läser den..

  SvaraRadera
 3. Vacker!

  Letar nya mammabloggar! Lust för Bloglovin-följe?

  SvaraRadera