torsdag 10 februari 2011

Skumt.

De senaste två veckorna har jag inte mått riktigt bra. Jättetrött, smått illamående på dagarna och mycket illamående vissa nätter. Hungrig som 17 är jag också. Sitter här nu och har riktigt ont i magen av hunger trots att jag år frukost för 3 timmar sen. Kräksjukan på g tänkte jag i början, gravid tänkte jag sen. Men nope inget av det var det. O nu förstår jag inte alls varför jag mår som jag gör.
Idag kom vi inte ens iväg till kyrkis. Linnea visade sig vara trött redan vid 9.30 o när hon somnat rusade jag in sovrummet för att sova jag med.
Nu är hon pigg igen, men gnällig som 17, jag anstränger mig för att tycka att hennes vardagshyss är lika charmiga som jag brukar tycka o lider för att jag inte kan äta tillräckligt för att stilla min hunger. 29 points om dagen vet ni. Har god lust att bara skita i allt vad vikt heter ett tag men vet att jag kommer ångra mig sen. Åååh, låt mig bli mig själv igen.
Får se om frisk luft gör det lite bättre iaf..... Hej.

20 sådana här hade kanske hjälpt.

5 kommentarer:

 1. du får tänka som jag blir tillsagd att tänka--- det blir bättre när det blir VÅR !
  Kram Mormor

  SvaraRadera
 2. Hmm skumt ja. Tänkte genast "gravid" men det hade du ju redan checkat av. Hoppas det rättar till sig snart! Himla trist när man inte har ork och energi:(

  KRAM!

  SvaraRadera
 3. Hoppas att du känner dig bättre snart. Ta en veckas ledigt från VV, ät vad du vill och ta nya tag därefter. Puss från mamma.

  SvaraRadera
 4. Jag var fan helt säker på att du skulle skriva att du var gravid. Är du helt helt säker?? Jag trodde jag var säker på min sak när jag på julafton fick ett minus...

  Bilder finns under kategorin Kärlek, men inte på denna blogg tyvärr. Tydligen har de misslyckats fett med att flytta mina inlägg så ingenting stämmer. Kolla på den andra sidan. saratilling.devote.se

  SvaraRadera
 5. Johanna tänk på att du börjat träna en hel del nu, när jag tränade så åt jag var tredje timme för jag var hungrig ofta. Så det kan helt enkelt vara så enkelt =)

  SvaraRadera