onsdag 9 februari 2011

Jag & Linnéa- vilket team!

Idag har varit en sådan där alldeles perfekt dag. Linnéa sov till 07, Mats gick upp 09, då gick jag o la mig igen en timme. Sen blev det dusch o promenad med vovvarna innan Mats gick till jobb. Linnéa sov middag i nästan tre timmar (trött sen gårdagen) och jag fick MASSOR med egentid, fikade till Oprah och läste tidningen sida upp o sida ner.
När Linnéa vaknade åt hon hemmalagad mat med god aptit, sen gick vi ut på promenad hon och jag. Så roligt nu när man bara kan kan klä sig o gå ut. Linnéa promenerar på tills hon blir trött. Pekar på allt, upptäcker, skrattar, imponeras. O jag njuter av att titta på henne o återupptäcker världen genom hennes ögon. Idag var brunnar, pinnar o trottoarkanter speciellt intressanta.

När Linnéa var trött hämtade vi vagn o vovvar och gick en lång promenad i parken. Vi träffade på en liten chihuahua på vägen o Linnéa pekade på den o sa Kiiiiise!! Haha, jag kan förstå henne, inte alltid lätt att förstå att de verkligen är hundar.
Sen har vi myst, lekt o Linnéa åt en stor portion havregrynsgröt med russin i till kvällsmat. Till det lite mjölk o hemmalagad äpplemos. Nu sitter jag här nöjd o nyduschad ska snart lägga mig med ett leende på läpparna.Titta Mamma!

På språng....

Det är viktigt att saker matchar.....

Leker? med Duplo.
 

2 kommentarer:

  1. Klart man ska klä sitt lilla barn i det man tycker är fint, oavsett vilken sida utav barnavdelningen den kommer ifrån! :)
    Jag kikar dock bara på pojksidan för jag vill att han ska ha pojkiga kläder. :)

    Sen tror inte jag heller att färgen på plaggen påverkar hur barnet blir som person eller så! :)

    SvaraRadera
  2. Åh, va jag längtar tills wildingen går helt och hållet

    SvaraRadera