fredag 11 februari 2011

Familjetid.

Återigen är det dags för Mats att ha semester. 9 dagar ska han vara ledig nu. Underbart! Det kom något gott av hans sjukskrivning i höstas ändå. Han fick ju krosskador i foten under en fotbollsmatch och fick operera bort flera benflisor o sen vara "sängliggande" i några veckor. "Olyckan" inträffade på hans första semesterdag alltså har han en massa semesterdagar kvar.

Vi har inga särskilda planer, vi ska göra små utflykter med Linnéa o vovvar. Gå på kyrkis tillsammans och fixa i huset. Vi har ju tyvärr en hel del kvar att göra här hemma. Ett år efter inflyttning gifte vi oss och sen blev jag gravid direkt så renoveringen kom inte längre i första hand. Men nu håller jag på att bli TOKIG av allt som inte är så snyggt som det borde härhemma så nu kräver jag att det arbetas. 

Idag har vi haft en bra dag. Tröttheten finns kvar därför gladde jag mig åt att Linnéa kände för att sova middag mellan 9.30 o 12.30 så att jag också kunde vila ordentligt. Sen kom Morfar o Margareta hit istället o Linnéa spexade omkring som 17 och imponerade stort med alla sina förmågor. Nu är Mats iväg på poker och jag ska lägga mig på soffan och njuta av en påse Djungelvrål.

Lilla Familjen.

Mats ser ut som ett mongo, jag är väl helt ok o Linnéa är söt som vanligt.


3 kommentarer:

 1. 9 dagars ledighet tillsammans är ju inte helt tokigt:) Ibland kan det komma nåt gott ur nåt ont.
  Hahaha du är rolig du, inte ser han ut som ett mongo. Ni är fina allahoppa:)
  Ha en mysig helg!
  KRAM

  SvaraRadera
 2. Hur kan du tycka att han ser ut som en mongo, hur nu en sån ser ut?Ni ser så gulliga ut alla tre
  Kram Mormor

  SvaraRadera
 3. Haahaa vad snäll du är mot din man ;)

  SvaraRadera