torsdag 10 mars 2011

Trötta familjen!

Idag har vi inte gjort mycket. Jag har legat däckad med extrem mensvärk och både Mats o jag känner oss lite halvkrassliga. Linnéa är pigg som vanligt och gosat och busat med oss hela dagen. Vädret har ju inte lockat till utomhusaktiviteter precis men imorrn hoppas vi på lite sol och piggare föräldrar.

Linnéa håller Mamma sällskap.


Inte ens vovvarna har varit pigga idag.

På kvällen sa jag till Linnéa att det var dags för pyjamas. Då försvann hon ett tag och kom sen bärandes på en massa byxor som hon hämtat i sin byrå. Duktiga tjejen! =)


8 kommentarer:

 1. Är det inte den ena som är krasslig så är det den andra. Hoppas ni är pigga snart igen allihopa =)

  SvaraRadera
 2. Åh vad mysigt ni verkar ha haft det!

  SvaraRadera
 3. Så gosig hon är! Längtar så!!! Så synd att vi inte kan komma imorgon. Jag ska försöka komma en dag i veckan. När kan du/ni? Puss.

  SvaraRadera
 4. Godmorgon vännen..Jag tror med att våra små kan leka jätte bra tillsammans när vi är hemma och de får springa runt och busa :) Ska vi boka in torsdagen den 17 för en mysig hemma fika? Vem ska vi vara hos och vilken tid? Ha en skön helg gumman..kram kram

  SvaraRadera
 5. Ser skönt ut
  Kram Mormor och krya på er

  SvaraRadera
 6. åh vilken mys dag !! Här ska bi ut idag ! Solen strålar och jag vill promenera bort alla eventuella bakterier :) Ha en toppen dag !! KRAMAR

  SvaraRadera
 7. Vilken duktig tjej! Hoppas det är bättre idag!

  SvaraRadera