onsdag 16 mars 2011

Hallelulja!!!!!! Dagisplats =)

Ibland har man en otrolig tur! Idag ringde de från det enda privata dagis vi sökt och sa att Linnéa har en plats där från 8 augusti!!!! Så otroligt glada o lättade är vi nu!
Vi har inte lagt ner så mycket tid på att undersöka olika dagis eftersom det är så svårt att överhuvudtaget få plats i Malmö. Jag har inte velat förälska mig i ett ställe för att sen bli besviken. Men detta dagis ligger väldigt nära och det har bara två avdelningar och våra grannar som är väldigt sunda o trevliga människor sa till oss så fort vi fått barn att vi borde lista Linnéa där. De har sina barn där och är sååå nöjda!!! Så det blir nog hur bra som helst.

Enda lilla problemet är att de inte öppnar förrän 7.30 på morgnarna. O jag ska hinna ta mig till Lund o Mats börjar 6.45 när han jobbar dag. Men det handlar om 12 dagar på 10 veckor som problem kan uppstå och om jag inte mínns fel så brukar föreläsningar börja vid 9 o då hinner jag. Svärföräldrar och min mormor har lovat att hjälpa oss, för att vi inte ska behöva tacka nej, så då säger vi ja!!! Jiiippiie!

5 kommentarer:

 1. Åh, grattis. Va kul. Hoppas vi får samma tur :)

  SvaraRadera
 2. Ska inte dagis öppentider anpassas efter behov?, kolla upp det...vissa dagis öppnar ju 06.15 för att föräldrar behöver det. Så var det när Robin gick på dagis men det kankse har ändrats..kram

  SvaraRadera
 3. God kväll vännen.Nästa veckan kan bli lita svårt med tiden men nästa där på ska vi boka in en dag om du har tid så klart :)
  Inte skoj att du inte är helt bra med förkylningen och man vill gärna inte få det mera av denna vinter,nu får våren komma med massa bra energi..
  Krya på dig..Jätte skoj att er dotter kom in på dagis :) Ha en skön kväll gumman.kram kram

  SvaraRadera
 4. Ja kolla du tiderna, det kan ju vara så att det finns tidigare tider!Annars hjälps vi åt
  Det skönaste är ju att hon fått en plats och tack för stunden igår. Den fick upp mitt humör och jag var glad när jag kom hem i den vidriga blåsten och kylan
  Kram till er alla Mormor

  SvaraRadera
 5. Nej tiderna går inte att anpassa efter behov. Detta är ett privat dagis och de bestämmer själv sina tider. Det finns några kommunala dagis som öppnar 06.15 men vi vill helst att Linnéa ska gå på detta dagiset så vi får helt enkelt se till att få det att fungera... =) Kram

  SvaraRadera