onsdag 30 mars 2011

En glad unge!

Det är vad jag har haft sällskap av idag. O det har ju sina anledningar. Redan kl. 8 var vi ute på lekplatsen och byggde/rev sandslott. Mina ögon gick verkligen i kors av för lite sömn så jag behövde frisk luft! O Linnéa vill ju vara ute hela dagarna helst så hon klagade inte. Flera gånger om dagen så kommer min söta dotter med sina skor och vill "goout" som hon säger.

Efter middagssömn så åkte vi till Toys r us med min mormor. Tyckte att det var dags för lite nya leksaker. Där hade jag världens sjå med att få Linnéa att gå bortom bollavdelningen för hon blev helt till sig av alla bollar som fanns att leka med (ja, leka med, de ligger ju på lagom höjd även för 1 åringar).

Men sedan hittade hon alla rutschkanor och lekstugor som stod "utställda" så hon och mormor lekte i dem ett tag så jag fick springa runt o samla på mig sakerna på min lista.
En sulky till alla Nassarna, ett Nalle Puh pussel, spade, vattenkanna, lera (Linnéa har de senaste dagarna gått o blötat ner toapappersbitar i vovvarnas vattenskål och sedan knådat dem så jag tyckte att det kunde passa), Babytuschpennor, en boll och en IGGLEPIGGLE.
De sålde nämligen ut dem för 50kr. Oj, oj, ni skulle sett Linnéas min när hon fick hålla i honom. Hon trodde inte att det var sant. Hon kramade om honom och satte igång o dansa med en gång. GULLUNGE!! Resten av dagen har hon sedan sysselsatt sig med att köra runt honom och Nassarna i sulkyn. Emellanåt stannar hon till, går framför vagnen och pratar med dem som om hon vill försäkra sig om att de sitter bra.

Nu sover min älskning i sin 60 cm breda spjälsäng med 4 nassar, en Puh, och en Igglepiggle. Mys!


Sitter fast!

Gullan!

4 kommentarer:

 1. Lyllo Linnea som fick nya leksaker:) rena julafton ju. Vi skulle oxå behöva köpa nytt men leksaksaffären här är kass så jag får vänta tills vi ska till en större stad. Lät som om dagen var mysig:) kram!

  SvaraRadera
 2. Vad härligt att läsa att hon uppskattade sakerna så mycket, hade varit kul att se en bild när hon sover med alla gosedjur =D

  SvaraRadera
 3. Ja som vi brukar säga " så länge det finns hjärterum finns det stjärterum " Roligt att hon gillade sakerna
  Kram Mormor

  SvaraRadera
 4. En sån mysig dag ni har haft! Önskar jag hade kunnat vara med... Men vi ses på fredag i alla fall. Puss till er.

  SvaraRadera