fredag 4 mars 2011

En dag på museet.

Malmöhus blev en stor succé! Linnéa tyckte att allting var jätteroligt att titta på, fast fiskarna var allra roligast. Hon promenerade runt hela museet själv o vi behövde inte ens ha en lånevagn med oss. Hon är så stor nu min lilla tös. O så nyfiken och intresserad. Hon somnade en stund i vagnen på väg till vårt mål men när hon vaknade till och insåg att vi var på ett nytt outforskat ställe så piggnade hon till på två sekunder!

När vi var färdiglärda så åkte mamma med hit på fika. Sen har vi myst, jag har varit på motionspromenad och Linnéa som brukar ligga o snacka med sina gosedjur innan hon somnar, slocknade så fort hon lade huvudet på kudden.

Bilder från idag.

Oj, där var en glasruta i vägen!

Fina fiskar!


Vill så gärna klappa lite.....


På vandring genom Malmös historia.


Liten dam i stor sal.


Spännande saker fanns överallt!


3 kommentarer:

 1. Jag är med i en grupp på fb som hon har och där lade hon ut bilder på alla tyger. Hon kan säkert maila bilderna till dig annars kan du adda mig på fb så lägger jag till dig i den gruppen.

  SvaraRadera
 2. Tack för en mysig dag! Det var så roligt att få vara med och uppleva nya saker tillsammans med Linnéa. Men det syns ju inte att jag var med... Lägg in en bild på mig och Linnéa också. Puss, puss.

  SvaraRadera
 3. Bilden " liten dam i stor sal" är så himla gullig
  Kram Mormor

  SvaraRadera