onsdag 23 mars 2011

Nya krafter!

Dagen började mycket bra. En pigg o glad Linnéa vaknade kl. 9 och hade bara 37,5 i temp utan hjälp av febernedsättande! Jag fixade till mig o stack till Marina på frukostfika och Linnéa och Mats gick ut en sväng i friska o varma luften!

Marina ska gifta sig i augusti och det är så spännande att höra alla detaljer! Så många minnen från ens egen bröllop väcks till liv. Nu hoppas jag bara på att Marina och hennes sambo väljer att ha samma bröllopstårta som vi hade, så att jag får smaka en bit av himlen två gånger i livet! Och att hon trots att hon valt (nästan) samma design på bröllopsskor som mig INTE snubblar ner för altartrappan.... ;)

Eftermiddagen har varit lugn, tagit några promenader med vovvarna och busat med Linnéa. Idag har hon kommit fram till mig tre gånger, sagt MYS och klättrat upp i famn för att kramas! Hjärtegull! Nu väntar en dusch o sen soffan såklart.

Imorrn ska jag väga mig för första gången på två månader och jag är skitnervös. Har bestämt mig för att jag SKA ha gått ner de sista kilona tills jag fyller år den 28 maj. Men då gäller det att jag inte har gått upp för mycket nu...


Nyvaken GODING!!


Famnen blev lite väl full kanske....

5 kommentarer:

 1. Åhh, så söt hon är! Jag blir alldeles gråtig... Mitt hjärta svämmar över... Pussa gullungen från mormor.
  Se till att bli friska så att vi kan hälsa på, och så jag kan passa Linnéa på lördag.

  SvaraRadera
 2. Vännen. Ta nu inte för hårt på det här med vägningen. Varför gör du det förresten??? Är det inte bättre om du håller dig till måttbandet? Jag gick fan upp i vikt när jag började bygga muskler. Mindre bra för självförtroendet..

  Blir bara lite orolig =)

  SvaraRadera
 3. Åh spännande, ska kika in här och se hur det gick =)

  SvaraRadera
 4. haha... det sa tanten i tullen när vi skulle till vcran canaria me - "den där ungen lyser det bus om..." ;)
  Härligt att linnea börjar bli bättre !! Ni kanske kan busa lite i solen idag ? Kram

  SvaraRadera
 5. Skönt att det är p bättringsvägen! Här är det bacilligt fortfarande. Tyvärr får jag roa Smilla på egen hand då K jobbar trots sin förkylning o onda hals. Visst är det mysigt när de små vill mysa med en. Jag får tvångsmysa med smilla ibl;-) lycka till med vägningen! Kram

  SvaraRadera