tisdag 29 mars 2011

Kalla vindar!

Idag var vi ute i Klagshamn med mormor. Fick ringa till kyrkis o sjuka oss. Inte snällt att smitta ner alla mammor o barn. Solen var försvunnen idag så det blåste riktigt kallt nere vid havet. Men vi var inte där för vår egen skull utan för vovvarnas o de njöt som bara den. När de kom hem sen så fick det riktigt god mat också så de har nog haft en bra dag.

Jag o Linnéa sov middag i 4 timmar idag så därför har hon nästan precis somnat.
Jag sitter här och har huvudvärk av ommöbleringsplanering. Vi har nämligen bestämt oss för att Linnéa ska få vårt sovrum och vi ta över hennes.
På nedanvåningen har vi tre sovrum, två lagom stora och ett pyttelitet. Eftersom det ena ligger vid kök o vardagsrum så använder vi det som tv/lekrum. O Linnéa bor nu i det pyttelilla vilket känns lite dumt eftersom vi inte är i vårt sovrum på hela dagarna och Linnéa har flest grejor. På ovanvåningen finns två sovrum till men vi vill helst sova på samma våningsplan som Linnéa så de är än så länge gästrum. Så nu ska det ändras om men jag blir inte klok på hur jag ska lösa det bäst. Får nog ta hit min mamma.

Min lilla hand i din stora hand. Linnéa och min Mormor. Det är kärlek det.

4 kommentarer:

 1. Härligt att ni verkar må bättre.
  Vad kul att möblera om lite, kan förstå att du planerar mycket i huvudet =)

  SvaraRadera
 2. 4 timma??? Ni är inte kloka hahhahaa

  SvaraRadera
 3. Den tavlan måste jag hitta. Där har du skrivit samma sak. Den finns nog nånstans bland allt som jag inte packat upp
  Kram Mormor

  SvaraRadera