måndag 21 mars 2011

Tillbaka!

Drabbades av tillfällig bloggtorka under helgen. Men nu är jag igång igen. Helgen har varit mysig och lugn.
I lördags hade vi alla våra föräldrar här på middag. Min svärfar fyllde ju 70 den 15e och min fina pappa fyller 52 år idag! Så vi passade på att fira dem på samma gång.

Eftersom jag inte är en kock i samma klass som de båda herrarna som skulle firas så bjöd vi på enkel mat. Extra onyttig lasagne och marängswiss till efterätt. En mycket trevlig kväll hade vi!
Linnéa blev helt galen av all uppmärksamhet och dansade, showade och skrattade så mycket hon bara kunde och vi vuxna vi njöt av att iaktta vår lyckliga lilla favorit!
Allt ståhej resulterade sovmorgon till 8 på söndagen och sen 4(!) timmars middagsvila på dagen. Så vi föräldrar hann städa hela trädgården i lugn o ro.  På kvällen var vi nere på Sibbarp och kastade stenar i vattnet till Linnéas stora förtjusning.

Idag blir det en lugn dag. Jag sov länge, Mats har halsfluss(?) o är hemma från jobb. Linnéa sover middag och ikväll ska jag TRÄNA äntligen!


Lite bilder från helgen:

Gästerna: svärmor, pappa, svärfar och mamma.

Linnéa åt all sin middag själv!

Marängswiss, smakar bättre än det ser ut...

Skitkul med efterrätt!

Mmm... Kladd!

6 kommentarer:

 1. Undrade just vart du tagit vägen. Har säkert varit inne på din blogg HUNDRA gånger, lika besviken blev jag varje gång. Men inte denna...Fina bilder, några av dem kände jag ju väl igen... Puss, puss

  SvaraRadera
 2. Jag har inte haft nåt att läsa på hela helgen, har fått hålla mig till tråkbloggar så det var trevligt att återse mamma Johanna i skrift!! =)

  Härliga bilder, och grattis till din pappa (tyckte mig läsa att det även är hans namnsdag idag?)

  Kram!

  SvaraRadera
 3. Tack för jättefina bilder och så duktig hon är
  Själv hade jag en jättemysig helg i Göteborg, det var så skönt att komma bort ett tag
  Kram och hälsa
  Mormor

  SvaraRadera
 4. Välkommen tillbalka :) Men åh så söt hon är med kladd i hela ansiktet ! Jag tror bestämt hon fick något riktigt gott ! KRAM

  SvaraRadera
 5. Bloggtorka har vi nog alla emellanåt! Bra att du fick tillbaka inspirationen iaf! :)

  Kevin tackar! :)

  SvaraRadera
 6. Vad söt hon är!

  SvaraRadera