måndag 14 mars 2011

Det går framåt!

Maken min var ledig idag så jag fick sova till 10. Jag är lyckligt lottad som har en man som tycker timmarna med Linnéa på morgonen är det mysigaste som finns. O därför mer än gärna går upp kl. 6 med henne varje gång han är hemma. Underbart! I utbyte får han sova länge varje gång han jobbar kväll.

En promenad har vi orkat med idag. Vi gick till lekplatsen i parken o så fort vi kom dit så gick Linnéa därifrån. Hon tyckte nämligen att det var roligare att utforska parken än att leka idag. Så då gjorde vi det.

Dagen har varit mycket mysig och Linnéa har roat oss för fullt. Dagens höjdpunkt var när hon klättrade upp i mitt knä medans vi tittade på MackaPacka la armen om halsen på mig, pillade mig i håret, vände ansiktet mot mig o gav mig en spontan puss mitt på munnen! Goa, underbara, fantastiska tös! Du är bäst!!


Bilder från igår när Linnéa var iväg med sin Mormor.


2 kommentarer:

 1. Skönt att du mår bättre. Men jag måste säga att jag är lite avis på dina sovmornar. Fast än att du säkert förtjänar dem:)

  När ska ni sätta Linnea på dagis och vilket önskar ni?

  SvaraRadera
 2. haha... att bli sådär stor igen är helt otänkbart, det får bara inte hända - ALDRIG !! ;)
  gud va mysigt med en spontanpuss bara sådär. Viggo har inte fattat vinken med mys alls, han har helt enkelt inte tid för sånt...
  Kram

  SvaraRadera