lördag 4 februari 2012

Mormordagar.

Eftersom Mats läser sin ettåriga specialistutbildning just nu (han är sjuksköterska) och dessutom får den betald av sin arbetsgivare så var det svårt för honom att plocka ut "pappadagarna" man får i samband med barnets födsel. Han har liksom ingen möjlighet att ta igen det han skulle missat och Ludvig föddes dessutom under den stressiga praktikperioden. Tråkigt, absolut men vi löste det på allra bästa sätt- Mats gav dagarna till min Mamma!

Så i 10 dagar har vi nu njutit av att ha henne som sällskap hela dagarna och det har varit alldeles underbart. För min Mamma är inte bara en underbar Mormor och Mamma utan hon är även en av mina allra bästa vänner, så jag tröttnar aldrig på hennes närvaro. Nu när dagarna är över så saknar jag henne istället.
Tack Mamma för 10 mysiga dagar! Synd att vi inte kan göra om det snart....

RetroLudde och min fina Mamma.

Mamma o Linnea en dag i december då Linnéa var med henne på jobb. (Mamma är SFI-lärare)

Nu ska jag krypa under täcket och hoppas på att jag sover stillsamt inatt. Vårt hus är så kallt att bara lemmar riskerar att förfrysa.... Godnatt!

3 kommentarer:

 1. Det är lite synd att skola och likande går att vara ledig i från på samma vis, men fint att ni hade hjälp av någon ändå.

  SvaraRadera
 2. Tack själv för underbara dagar, och tack för dina fina ord. Jag blev så rörd att jag storgrät när jag skulle läsa för pappa. Ni är mitt allt: du, Linnéa, Ludvig, Mats, dina lika underbara syskon och er pappa/min älskade man.

  Kram
  Mamma

  SvaraRadera
 3. Vilken härlig lösning på de 10 dagarna, så mysigt att ha mamma hos sig hela tiden <3
  min mamma är också SFI-lärare ;)

  SvaraRadera