måndag 21 november 2011

Vikt okänd.

BM besök idag igen, extra långt eftersom det var dags att skriva sammanfattning inför förlossningen. Har egentligen inte så mycket förväntningar inför den. Tycker att det är bäst så eftersom man inte kan förutspå hur det ska gå ändå. Är helt nöjd med förra (trist att epiduralen inte tog men det kunde man ju inte hjälpa o jag slipper gärna uppleva yttre press igen) och litar på att det kommer gå bra den här gången också.
Har dock två stora krav, ingen manlig personal och inga studenter får närvara. Det har med min bakgrund att göra och jag litar på att det respekteras lika mycket som första gången.

Allt var bra med mig, inte ens högt blodtryck har jag än och Lillbebis verkade må bra han med. När det var dags att väga sig så strejkade vågen helt så den informationen slapp jag. Tur att den inte gick sönder när jag stod på den, det hade jag nog tagit lite personligt.... =) Hade varit som när jag väntade Linnéa och fick reda på att jag vägde över 100kg, gick hem o satt sönder vår datorstol, som vi skrattade!

Svärmor mötte mig i centrum efteråt o hjälpte mig att storhandla, sen fikade vi, hämtade Linnéa på dagis, hängde på lekplatsen och gick ut med vovvarna o till middag lagade jag världens godaste korvstroganoff.
Nu är jag helt slut, sov 5 timmar inatt (med 3 kisspauser) i sittande ställning. Mys. Så dusch, en macka och soffan blir det nu.

Svärmor, Linnéa, vovvarna och en fascinerande lastbil.

4 kommentarer:

 1. Skönt att det närmar sig nu med bebis:)Och gott att höra att allt är bra! Tror på BF den 23 dec;)
  Jag ville heller inte ha manlig personal och inga studenter. Slapp det första men inte det andra, vilket i slutändan var okej. Men skulle vi vilja ha fler barn i framtiden så kommer jag att hålla stenhårt på bägge.
  Kram och ha en fin dag!

  SvaraRadera
 2. Sv: Hej! Vi köpte den här spjälsängen från IKEA: http://byvanilla.blogspot.com/2011/09/shopping.html

  Men jag får fota och lägga upp på bloggen sen när vi har bäddat den, det har vi faktiskt inte gjort än! :-)

  Vad kul att du är med och gissar när vår lilla bebis kommer! :-)

  Ha en bra dag!
  Kramar

  SvaraRadera
 3. Undras om Linnea blir traktorförare när hon blir stor ??
  Kram Mormor

  SvaraRadera
 4. Hörru, jag är säker på att du är lika vacker som vanligt - även om jag förstår att du börjar känna dig "stor" !!
  Många kramar till dig !! <3

  SvaraRadera