torsdag 10 november 2011

Trevliga grannar och simpla delikatesser.

Jag skulle ljuga om jag sade att jag kände mig välkommen när jag o Mats flyttade in på denna gatan. Många snea blickar fick vi från de äldre på gatan som verkade undra hur vi unga människor haft råd att flytta hit här.

Som tur är har alltfler unga med barn flyttat in på vår gata och gatorna bredvid, vilket gjort det mycket trevligare att bo här. Tyvärr bor psykkärringen i ena huset bredvid fortfarande kvar (hon som skrek att vi skulle flytta härifrån för att vi inte passade in) men sedan jag skällde ut henne och förbjöd henne att sätta sina fötter på min tomt igen så har hon iaf varit tyst, nu står hon bara o glor på oss så fort hon får chansen.

Iaf, häromdagen träffade vi på de nyaste grannarna i huset mittemot ute på lekplatsen o de visade sig vara jättetrevliga, idag var grannfrun inne med syskonvagnen vi ska köpa av dem (samma grannfru gav Linnéa ett dockhus alldeles gratis för ett tag sedan) och sedan träffade jag på kvinnan i familjen vars tomthörna gränsar till våran och vi stod o pratade en lång stund medan Linnéa kelade med hennes hund. Hon har en son på 6 månader och en katt som mina hundar alltid jagar när den försöker passera vår tomt =)
Känner verkligen att jag inte kan bo bättre för tillfället!

Idag har jag varit väldigt effektiv, storstädat, hängt på lekplatsen, promenerat till affären och tagit långa rundor med hundarna. Gissar att det kanske straffar sig imorrn.....
Gjorde fläskpannkaka till middag, vilket jag aldrig lagat förr. Mycket för att det inte är någon personlig favorit, men Mats älskar det o det gjorde visst Linnéa med för hon åt två portioner med god aptit! Härligt då hon varit strulig med maten på sista tiden.

Nu sover alla andra i familjen ( Mats känner sig kass) o jag ska njuta av en varm dusch o sedan thé, pepparkakor och lugnet.... Trevlig kväll!


Lite trångt men ack så mysigt.....

1 kommentar:

  1. Jag tror minsann att det var dig jag såg utan för konsum i tisdags morse?! Jag tuckte att jag kände igen vagnen också var det ju en gravid tjej där gick:) Och om det nu var du (inte för att jag tok stirrade, kom snarare på att det mycket möjligt kunde vara du när jag gått förbi)så ser du verkligen inte så hemsk ut som du själv beskriver dig. Jag tyckte du var fin. Men jag förstår att det är jobbigt nu och att man inte alls känner sig på topp.

    SvaraRadera