torsdag 3 november 2011

v. 34.

Tiden går, om Lillbebis är lika duktig som sin storasyster så är det bara 5 veckor kvar tills vi ses. Hoppas på det,  så tidigt som möjligt innan jul vill vi ha honom här!

Var på ultraljud i måndags. Allt såg bara bra ut. Det första bm sa var -Oj, så mycket hår han har! O man kunde faktiskt riktigt se det ligga där o flyta i fostervattnet. Men, de sa samma sak om Linnéa på sista ul och hon såg ändå ut som en liten gubbe när hon föddes..... =)
Huvudet neråt hade han iaf och väger nu ca. 2,2kg. Beräknad födslovikt är 3,8kg så det ska väl inte vara någon fara. Linnéa var beräknad att väga över 4kg men hon vägde just 3860gr.
Han är härligt livlig och rör sig faktiskt ganska så behagligt därinne i magen, lite ont gör det när han pressar sig neråt men annars tycker jag att han är mycket mildare i rörelsemönstret än vad Linnéa var.

Jag mår mycket bättre nu när jag är hemma på heltid. Visst orkar jag inte så mycket som jag gör som ogravid  och jag ser ut som en gammal tant när jag reser mig upp ur säng eller soffa, men jag orkar med det som behövs och jag är ute o promerar varje dag.
Halsbrännan har mildrats något, näsan är nästan lika stor som magen och mina ben ser ut som stockar. Längtar efter att känna mig attraktiv igen o då har jag ändå en make som pussar, kramar och talar om för mig hur fin jag är varje dag. Han har aldrig någonsin fått mig att känna mig något annat än attraktiv i hans ögon men när man är höggravid med en badboll till mage och 30kgs övervikt så spelar det liksom ingen roll.
Snygg är det sista jag känner mig, men som sagt, jag är ju sjukt trevlig iaf.

Bild från ul v. 19, inte så svårt att se att det är en pojke va?

4 kommentarer:

 1. hihi... men raring - du FÅR vara en bitch nu!!
  Och var glad för att mannen förstår, C var visserligen gullig under graviditeten men han förstod inte alls mina gråtattacker och utbrott ;)
  Kramar

  SvaraRadera
 2. åhh vad roligt, o grattis själv:) ser att du är rätt lånt gången men som sagt har inte varit inne hos dig på länge heller..

  haha ser att eran lillebror gärna visade upp sig han också, våra gossar är inte blyga;)

  lite avundsjuk dock att du har fått göra 2 ul, är det rutin eller får du gå på extra koll?
  Här får man nämligen bara göra 1:/

  SvaraRadera
 3. Tycker snarare att det är en sån där pilatesboll du bär på... Puss, puss. Skönt att du kan vara hemma den sista tiden.
  Mamma

  SvaraRadera