fredag 18 november 2011

Så många underbara människor.

Jag har turen att ha många fina människor i mitt liv. Förutom min make och dotter så har jag fantastiska föräldrar, syskon som jag avgudar och vänner jag älskar. Jag har inte tusentals kompisar utan några vänner, o deras vänskap värdesätter jag och försöker vårda ömt.

Denna veckan har jag haft turen att träffa många av mina nära o kära. O det är därför jag haft så fullt upp att jag inte orkat skriva här.
I tisdags var jag o Mormor o hälsade på min lillebror i hans nya lägenhet på Möllan. I onsdags var min barndomsvän Anna här med sina barn. Igår var Marina och Elias här och de avlöstes sedan av min lillasyster som var här till sena kvällen.
Idag har Tilly och hennes barn besökt oss och när de gick så kom istället mina föräldrar hit. Underbar vecka alltså och den är inte slut än!
I helgen ska jag njuta av makens sällskap, för honom ser jag inte så mycket nu för tiden. Han läser ju sin specialistutbildning och praktiserar just nu i andra delen av stan vilket innebär att han är borta 07-17.30 varje dag. Han hade inte behövt praktisera alla vardagar i veckan men han vill ha så mycket som möjligt gjort nu så att han kan vara hemma sen när Lillbebis kommit.

Nu ska jag inta soffan, Linnéa sover redan och jag är nöjd men trött!


Mina föräldrar och lilla jag.

Jag, mina småsyskon och vår Morfar.

Anna och jag, men hemma hos vem? 

Linnéa och Tillys dotter Alicia. Inga kommentarer:

Skicka en kommentar