fredag 4 november 2011

En sådan där alldeles vanlig o bra dag.

Idag har Mats varit ledig! Otroligt efterlängtat då hans schema varit minst sagt fullspäckat de senaste två veckorna, vilket inneburit att vi inte varit bortskämda med familjetid.
Linnéa var snäll nog o sov till 07.30, kanske inte så konstigt då hon busade med kompisar till 21.30 igår. O när morgonsysslorna var klara så packade vi ihop oss och tog bussen bort till Almviks 4H gård. Inte så mycket att hurra för enligt oss vuxna (jag föredrar landet på riktigt) men Linnéa älskar det! Hon kan stå hur länge som helst o beundra griskultingar, kaniner och hästar. Fast idag var det mammagrisen som imponerade mest. Hon har pratat om henne hela dagen sen.

På vägen hem gjorde vi något extremt dumt, vi hoppade av vid IKEA, vi hade helt förträngt att det ju är höstlov och att vi bor i en stad där de flesta familjer verkar tycka att olika köpcentrum är det perfekta utflyktsmålet på lediga dagar. Vem orkar med att vistas ute i naturen liksom? Så den tänkta lunchen sket vi i, grabbade tag i 4 blockljus till den framtida adventsljusstaken o sprang ut därifrån igen.

Kvällen har spenderats med svärföräldrarna som kört hit från Österlen med mat som de sedan tillagade åt oss härhemma, ja, vi har det bra, det vet jag.
Nu spelar maken på sin gitarr, Linnéa är nattad och pratar med Nasse om den kvällen hon spydde ner honom så att han fick bada i tvättmaskinen och jag ska ta en lång skön dusch. Härligt!


På väg hem.
Du är det finaste jag vet.


3 kommentarer:

 1. Låter verkligen som en mysig dag. Önskar att vi hade varit med.
  Gulligt när Linnéa pratar med Nasse. <3
  Hoppas att vi kan ses på söndag. Puss från mamma.

  SvaraRadera
 2. Vad mysigt! :-)

  Sv: Vad tråkigt att du har en pedagog som du inte känner dig trygg med. Har du berättat det för rektorn? Jag tycker att det är bra att det kommer fram om det är en allmän uppfattning hos föräldrarna.

  Hoppas att ni har en skön helg!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Hej! Tack! Haley älskar sitt nya rum och visar stolt upp det för alla besökare. Sen vill hon att alla skall samlas inne i hennes rum och så bjuder hon på kaffe och kakor!

  SvaraRadera