söndag 22 januari 2012

WTF?!

Lite för mycket information för några nu kanske men idag fick jag min mens. Va f-n? Den ska väl inte komma nu? Jag födde för 17 barn för bara 6 veckor sen!
Orolig som jag blev så googlade jag runt och insåg snabbt att jag verkligen inte är ensam om att få tillbaka den såhär tidigt trots att man helammar. Snopet att jag aldrig hört det innan.
Skittråkigt iaf men då gissar jag att min pissiga humör de senaste dagarna inte bara berott på sockeravvänjning utan även på hemlig PMS. Ska fundera ut vilket preventivmedel jag ska använda nu bara, har ju inte använt det på lääääänge och gillar inte att mixtra med hormoner... Så vi får se vad jag beslutar.

I brist på annat så blir det en bild på dagens middag. Kycklinggryta med curry. Viktväktarrecept. Mums! Tänk att vissa plågar sig med att dricka äckliga saker som Nutrilett o liknande när man faktiskt kan äta riktigt mat o gå ner ändå. O det blir ju en mer hållbar livsstil på mitt vis. Nutrilettare går ju ofta upp igen.
Nä, en apelsin nu och sen sömn på det!

2 kommentarer:

 1. Fick min efter 4 v. Kul kul. Trodde först inte att det var mensen som dök upp och ringde i panik till bm, som upplyste mig om att det var min mens. Snacka om snopen och lite lätt generad. Kände mig som om jag var 14 år och inte hade koll på kroppen ;) Hahaha
  kram

  SvaraRadera
 2. Det där visste jag inte heller!

  Sv: Tack! :) Det är faktiskt jättekul att både min syster och flera kompisar väntar barn samtidigt som jag!
  Hemskt att du blev utsatt som barn men fantastiskt att dina föräldrar har stöttat dig och att du har lyckats bra i livet.

  Kram

  SvaraRadera