söndag 8 januari 2012

Lek, plask och lite för mycket sömn.

Fredag och lördag var två härliga dagar! För det första så var ju Mats äntligen ledig efter två veckors intensivt pluggande, sen kom mina föräldrar på besök i fredags o var här hela dagen. Jag har ju världens bästa föräldrar så det kan inte bli annat än trevligt när de kommer hit!

Igår var vi på Leos lekland tillsammans med Marina, Andreas och Elias. Barnen hade jätteroligt, det var bra för Linnéa att ha med sig en kompis som är mer orädd för då blev hon också mer självständig i lekandet. Hon är ju inte så motorisk modig annars vår tös, mina geners fel det.
Vi trotsade vädret och promenerade hem, jag behöver ju all motion jag kan få. Måste få igång musklerna i benen ordentligt igen efter 9 månaders motionsbrist. När vi kom kom hem skulle vi sova middag men kom i säng/soffa lite väl sent o glömde dessutom att ställa klockan så vi vaknade inte igen förrän kl.19!!!! Så det blev en sen kväll för oss alla men Linnéa vaknade ändå pigg som en lärka kl. 7 imorse.

Fast eftersom jag ammar på nätterna så låter min underbara man mig sova så länge jag vill så jag gick inte upp förrän 10! Nu är båda barnen badade o klädda i myskläder, jag o maken ska fixa till oss o sen ska vi gå på långpromenad. Härliga helg!

LYCKA!
Ludvig skötte sig som vanligt exemplariskt under hela utflykten. Han godtog tom att äta på toaletten, då jag vägrar amma offentligt! Man får gärna tycka att jag är löjlig men det skiter jag i. Min kropp och min livshistoria gör att det är jag som bestämmer. 


1 kommentar:

  1. Jag gillade inte iheller att amma offentligt så skulle jag ut så pumpade jag två flaskor som jag hade med mig..Och jag gillar inte iheller o amma ute.Den enda gången jag ammade offentligt var när min mamma var med för jag kände mig trygg då..Kram

    SvaraRadera