tisdag 17 januari 2012

Älskade syster!

Jag har två underbara syskon, Jonathan som är 4 år yngre än mig och Josefin som är hela 8 år yngre.
Idag har jag haft besök av Josefin och det är lika trevligt varje gång. Eftersom hon bor i Landskrona och har världens krångligaste arbetstider så ses vi inte så ofta som jag hade velat så varje gång hon kommer hit är en högtid!
Inte för att vi gör något särskilt, vi hänger mest i soffan iklädda myskläder och äter onyttigheter, men när man gillar varandra sådär som syskon gör så behöver man ju egentligen inte göra något mer för att ha trevligt, eller hur? Fast idag bröt vi dock vår tradition och mötte upp Tilly och Elliot för två timmars promenad i det härliga vädret.
Tack för idag älskade syster!

Nu ska jag äta lite, sov på soffan (inte planerat) mellan 17-19 så jag lär inte kunna gå o lägga mig än på ett tag. Imorrn ska jag träffa en grannmamma och gå ner på mitt första Viktväktarmöte. Vi sågs på en lekplats igår och insåg att vi hade samma mål denna våren så vi ska traska ner till mötena tillsammans, trevligt, trevligt! Nu ska fläsket bort och jag ska bli mig själv igen! Wish me luck!


Josefin och jag för ett antal år sedan.

Ibland är det orättvist det där med genfördelning. Såhär ser Josefin ut idag trots en diet på McDonalds och godis och jag, ja jag ser INTE ut så..... Helan o Halvan, det är vi det. 

8 kommentarer:

 1. Haha ja visst är det orättvist i bland :)

  SvaraRadera
 2. Ja fy håller med orättvist är ordet :) samma i våran familj.

  Allt bra med er o lilla lillebror? funkar det bra? sj börjar jag bli lite nervös inför bebis ankomst, så rädd för hur Norah kommer känna, o har du några tips på lager så tas dom tacksamt emot. :)

  o skönt att det finns fler som hade stora magar under grav men inte fick bjässe-bebisar :) haha!
  kram

  SvaraRadera
 3. Ja det är helt klart det bästa med syskon och nära vänner, man behöver inte göra ngt speciellt bara vara!!

  Usch va hemskt med din farfar, men skönt att dina föräldrar fanns där <3

  ha en härlig dag!
  KRAM

  SvaraRadera
 4. Syskonkärlek är fint! SÅ härlig bild på dig och din syster.
  Kram

  SvaraRadera
 5. Visst är genetikens pussel en smula orättvist ibland, men du har ju för tusan precis fött barn så det är väl klart att du är lite större än henne. Och strålande vacker är du alltid !!
  Tack - det var egentligen ingen fara. Bara en p-stav som skulle ut och en spiral som skulle in. Men lik förbaskat ett inte så kul besök ;)
  Ha en mysig eftermiddag !! kram

  SvaraRadera
 6. <3 <3 <3 du är bäst sis!

  SvaraRadera
 7. Ja,den blommiga klänningen är faktist något jag funderar på att beställa hem :D

  SvaraRadera
 8. Så underbart att läsa. Som förälder är det en stor lycka att veta att ens barn äskar varandra, och gärna umgås utan att vi bjuder hem. Läste högt för pappa och bölade samtidigt... Älskar er alla tre!! Puss från mamma <3

  SvaraRadera