tisdag 17 januari 2012

Tvåbarnsmamma!

Japp, det är jag ju nu och för första gången har jag fått känna på hur det hade varit att vara en ensamstående sådan också. Puuuuh!
Mats har varit i skolan hela dagen och sen var det avtackning för två arbetskamrater (de har ju sparkat halva personalstyrkan på sjukhusavdelningen där Mats jobbar, men det har visst inte nått tidningarna) så han kom inte hem förrän nu 23.30. Annars är han ingen man som gillar att gå ut. I lördags försökte jag tom få honom att gå hemifrån o passa på att träffa vänner eftersom jag skulle ha sällskap o hjälp av min mamma hela kvällen, men då svarade han att en dag borta från hans barn kändes som en bortkastad dag och att han hellre stannade hemma. Älskling!
Trots att jag är trött så har dagen ändå varit väldigt bra. Linnéa lämnades på dagis o jag o Ludvig passade på att sova (fick ju se 1½ timme av Golden Globe galen inatt då Ludvig var vaken 03-04.30), sen fixadejag till mig i lugn o ro och hämtade en glad tös, gick till lekplatsen och sen vidare hemåt där vi ägnat oss åt lugna lekar och soffmys. Ludvig ville visst medverka för han var vaken hela kvällen så nu kanske han sover inatt? Hoppas! 


Vackra du!
Godnatt!

Förresten så var det med tårar rinnande ner för kinderna som jag såg Patrik Sjöberg ta emot Sportspegelpriset på kvällens idrottsgala. Det betyder så mycket för oss som varit offer för övergrepp att folk tar problemen på allvar och att man blir trodd. Det fantastiska stöd Patrik fått efter avslöjandena i sin bok måste värma i hjärtat och hjälpa honom att kunna gå vidare.  

4 kommentarer:

 1. Så otroligt söta de är! Du verkar ha klarat dagen alldeles utmärkt iaf!

  Men nu måste jag nog fråga: har du eller någon i din familj varit offer för övergrepp? Det har jag helt missat på bloggen. Jag kan givetvis inte ens föreställa mig hur det måste kännas att ha varit med om detta. Fantastiskt att se att du har lyckats så bra i livet.

  Hoppas ni fick sova i natt! Har själv bloggat om sömn idag ju. :-)

  Kram

  SvaraRadera
 2. Tack för så söta bilder
  Kram Mormor

  SvaraRadera
 3. Fina barnen!
  utsatt för övergrepp? amen fy fan... förstår att tårarna rann <3

  Ludvigs örngott.. är det från när du var liten? jag hade nämligen ett likadant!!! kram på dig

  SvaraRadera
 4. har inte vart in på ett tag! grattis till den nya lilla!

  SvaraRadera