måndag 9 januari 2012

Ludvig 4 veckor!

Tänkte fira Ludvigs fyra veckorsdag med att äntligen skriva ihop en förlossningsberättelse men det får vänta tills ikväll för eftersom jag lyckades försova mig till 12.30 så har jag lite att göra innan Linnéa ska hämtas från dagis.

Men en liten beskrivning av min underbara son hinner jag iaf med. 
Ludvig är fortfarande en väldigt lugn bebis. Han har ännu aldrig skrikit ordentligt utan bara gnäller till innan mat eller vid blöjbyten ibland.
Han har fortfarande bajsmarathon varje dag och däremellan fiser han som en hel karl.
Han är kelsjuk och gillar inte att sova själv eller sitta i sin sitter, den verkar han hata något enormt. Då är gymmet bättre. Jag som aldrig samsov med Linnéa sover nu med en liten på armen varje natt. Ja, annars ligger han o gnyr o försöker vända sig åt mitt håll hela tiden ändå. Det märkliga är att jag faktiskt sover riktigt bra trots bebisnärhet och man känner ju sig så där kärleksfull o härlig när man vaknar på morgonen!
Ludvig är VÄLDIGT stark i nacken o behöver inget stöd när man lyfter honom.
Hans favoritsysselsättning är att ligga på min mage med armarna i kors och lyfta huvudet så högt han kan så att han kan kolla läget runt omkring eller stirra på mitt tjocka huvud. Han blir lugn av sin speldosa och vaknar till liv när han hör storasysters röst. När hon är i närheten så tittar han åt hennes håll med stora ögon. Sitter han inte vänd åt Linnéas håll när hon spexar så säger hon snart,
-Vända Lillebror mamma, han titta på mig! 

Ja, det är härliga barn jag har och jag önskar att dygnen var dubbelt så långa så att jag fick njuta av dem ännu mer!

Tyngd av livets allvar....
Soffhäng.

1 kommentar:

  1. Det är helt sjukt va fort tiden går - en månad !?
    Men han är en riktig going och jag ser fram emot att läsa din förlossningsberättelse sen. Själv skrev jag aldrig någon, vilket jag kan ångra lite eftersom den 5 april 2010 är en mycket luddig dag i mitt minne... ;)
    Kram

    SvaraRadera