måndag 23 januari 2012

Vänner.

Idag hade vi ett efterlängtat besök av Lisa och Tuva. Lilla Maya skolas in på dagis så hon fick stanna hemma med pappa Jonas.
Vilken mysig dag vi haft! Massa snack, massa lek och en massa trots! Våra kära töser kommer så väl överens och finner varandra direkt trots att de inte ses så ofta som vi hade velat. De leker och roar och turas om att trotsa. Inte sådär skrikigt och jobbigt utan envist och bestämt för att riktigt ge oss mammor en match. Tur att de som sagt turas om iaf.

När våra kära åkt hem kom Mats hem från skolan och vi har ägnat kvällen åt familjetid och städning. För herregud vad här ser ut när dagen börjar närma sig sitt slut!! Allting får ställas någonstans så länge och disk, tvätt och leksaker täcker varenda fri yta i huset. Man hinner inte med med två små barn, så när de somnat så måste det röjas för annars kan jag inte sova. Så därför är klockan nu så här mycket och jag har inte ätit kvällsmat än så det ska jag göra nu. Hej!

Älskade töser!

Studsar med Nasse. =)

Älskade vänner, tack för idag!


1 kommentar:

  1. Åh, det låter som en riktig toppen dag ! här har vi sett hela cars 3 gånger, Alvin och gänget 1 gång och haalva nickenifiken. Dessutom har vi hällt ut ALLA leksaker på golvet ett antal gånger och bråkat lite med varandra... Måtte Viggos feber snart vara borta så vi får återgå till vardagen ;)
    kramar

    SvaraRadera