torsdag 12 januari 2012

Moomin.

Min man har till mitt stora förtret introducerat Mumin för vår dotter. Missförstå mig inte, jag älskar figurerna på kläder, affischer mm, men programmet är skittråkigt! O inte särskilt "barnsligt". Men nu är det gjort och Linnéa gillar det och har fastnat för karaktärerna, speciellt Stinky. Så idag tänkte jag glädja henne med lite nya kläder.
Ny tröja.
O ny klänning.

Vi har inte bara shoppat idag, vi har även besökt BVC och konstaterat att Ludvig fortsätter växa som han ska, 4715 gram tung och 53 cm lång är han nu. Han har växt hela 4 cm på en månad.! 
Efter det fikade vi hos Tilly och Elliot och sen mötte vi min Mormor för en promenad. Nu blir det soffhäng för hela slanten, imorrn väntar nya utmaningar för mig!

4 kommentarer:

 1. Åh söta kläder! Har en dotter som är galen i Mumin! Då gillar hon både kläder och programmet.Både hon och jag älskar tv-programmet. Kanske inte så barnvänligt alla gånger men jag tycker det är helt underbart. När Stinky dyker upp i rutan håller hon för näsan och säger "Blääh". Hahah så sött:)
  Kram

  SvaraRadera
 2. hahaha ja de där Mumin, stinky och My är favoriterna här hemma ;)

  SvaraRadera
 3. Stora killen! Härligt.
  Här gillar vi Mumin bara för jag tycker figurerna är så söta och böckerna är roliga. Har aldrig sett programmet så det kan jag inte säga något om.
  Idag sade sonen två nya ord: baaaaada och Muuuuuumin! Haha Av alla ord! :-)

  SvaraRadera
 4. Fina!! Vart hittade du dem? Är det lindex som säljer?

  SvaraRadera