tisdag 3 januari 2012

En ganska bra dag!

Idag gjorde vi så att jag gick upp med Linnéa på morgonen (trots endast två timmars sömn, tack Ludvig), sen vi kom hem med Lillebror så har Mats haft hand om morgonrutinerna eftersom att Ludvig är som mest vaken på nätterna o jag behövt sova på dagarna då såklart.
Iaf blev morgonen lugn o sen följde Mats henne till dagis, jag kände mig inte känslomässigt redo för ett tårfyllt avsked.
När jag sedan hämtade Linnéa igen så var det en väldigt glad tjej jag hade med mig hem. Fröknarna sa att hon varit på strålande humör hela dagen, ätit bra och lekt en massa. Det hade inte alls märkts på henne att det var hela två veckor sedan hon var på dagis sist. Så glad jag blev!

Innan jag fick barn tyckte jag att det var sjukt att folk hade sitt första barn på dagis när de var lediga med sitt andra och jag skulle ALDRIG göra så själv. Men då visste jag inte att min förstfödda skulle bli en bestämd, livlig dam som är i stort behov av daglig stimulans och lek med andra barn.
Så jag går emot mina egna principer och låter henne vara lycklig på dagis så att hon sen kan vara lika lycklig hemma. Har ju nästan inga vänner som är mammalediga samtidigt den här gången så jag har svårt att fixa lekkompisar på egen hand.

Kvällen blev nästan helt bra den också, ända tills nån snubbe från Sydfisk ringde på dörren och väckte en nyinsomnad Linnéa (vi har ju hundar som skäller), hon ville INTE somna om efteråt utan var istället speedad i tre "härliga" timmar. Är det bara i vårt område som det springer en massa dörrförsäljare? Väldigt irriterande då de bara kommer på kvällarna.

Nä, nu vill maken sova så Godnatt!

2 kommentarer:

 1. Vad gott att ni fick en fin dag:)
  Det är tur vi slipper en mass försäljare här på landet.
  Vad är det som egentligen händer i Malmö? Verkar vara rena vilda västern just nu.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Så roligt att du fick en bra dag,det måste kännas skönt! Själv hade jag en vidrig dag, men idag känns det bättre. Kanske man måste ha en del dåliga dagar för att uppskatta de som är bra !
  Kram till er alla Mormor

  SvaraRadera