söndag 5 juni 2011

Bloggsemester!

Det vackra vädret väckte semesterkänslor hos mig och när man har semester så får bloggen vila. Men har kommer en kort resumé av dagarna som varit.

Onsdag: Inskrivning på MVC. Linnéa fick följa med eftersom Mats jobbade. Hon levde loppan men var duktig och hjälpte bm när det var dags för blodprov på mamma. Höll i de fyllda rören och torkade bort blodet från mammas arm. Hon kanske går i pappas fotspår och blir sjuksköterska?
Alla värden var bra MEN jag hade redan gått upp 4 kg. Så verkligen dags att komma igång med motionen igen alltså. Även om jag bestämt mig för att inte vikthetsa. Det har jag gjort VARJE dag sen jag var 13år och går jag upp nu så går jag ner sen. Det fungerade ju sist. Mats slutade för ovanlighetens skull tidigt och resten av dagen ägnades åt FAMILJEMYS!

Torsdag: Trädgårdsfest i kyrkan på förmiddagen. Sen trädgårdshäng hemma hela dagen med Mormor, min Moster, hennes pojkvän och Mats. Linnéa badade i poolen och vi andra syndade med pizza och snackade en massa skit. En hel dag utomhus gjorde att denna mamman gick o la sig kl. 20(!!)

Fredag: Då bar det av till Österlen. Mats var bjuden på herrmiddag i Simrishamn så jag, Linnéa och vovvarna tyckte att vi då kunde följa med o hänga i Svinaberga. Härlig dag i underbar natur

Lördag: Sovmorgon för mamma o pappa. Svärmor tog Linnéa som hann med promenad, besök på bondgård och en massa lek innan vi vaknade 9.30. På kvällen hade gick jag o maken på dejt i Simrishamn. Restaurangmat och glass i hamnen, kan det bli bättre?

Idag: Sovmorgon IGEN!! Strax dags för hemfärd. Men innan dess så blir det en tur ner till Kiviks hamn. Jag måste till havet igen känner jag. Sen ska vi fylla magarna med helstekt kyckling innan vi packar in oss i bilen allihopa.

Hoppas ni haft en lika bra helg som vi! Återkommer med bilder ikväll!

The place to be!!

2 kommentarer:

  1. Låter som en kanonhelg! Får hoppas att värmen i Malmö håller i sig nu då när ni kommer hem ;)

    SvaraRadera
  2. Lät ju som bra dagar det där:) Har tröttheten börjat ge med sig nu? Skönt med sovmorgon iaf.
    Kram

    SvaraRadera