lördag 11 juni 2011

Syster Yster.

Min älskade syster är i Frankrike med sin pojkvän. Hon vet att jag är väldigt avundsjuk och för att strö salt i såren så skickade hon den här bilden till mig på Facebook. Tack Unge!Vi ska iaf så långt som till Landskrona idag för Mats jobbar helg. Tråk! Men om en vecka börjar hans semester!! Wiiie!

6 kommentarer:

 1. Bara syskon kan vara så taskiga ;)
  SV; tack! Tomten är underbar nu, MEN, du skulle ha sett den för ca 3 år sen, då var den inte det. Då hade vi grvät upp halv tomten för att lägga in jordvärme, samt dränerat runt huset. Såg ut som en bomb som hade briserat. Jepp, nu är han snart hemma igen, på måndag!! Jippi!!
  Härligt att ni ska ha semester snart:) Några särskilda planer?
  Kram

  SvaraRadera
 2. Jag har faktiskt aldrig provat äta någons sådan men har förstått att de ska vara goda =)

  SvaraRadera
 3. Men guuud va gott !! Här har jag lite dååligt samvete över de chips och godisbitaar som jag "råkat" få i mig undermorgonen så jag funderar på om jag ska chansa och ge mig ut på en promenad innan det börjar regna igen ! ( det verkar vara fint väder runt om i landet - men INTE i karlstad !? )
  Ha en härlig dag ! kramar

  SvaraRadera
 4. Vad är det för något?
  Kram Mormor

  SvaraRadera
 5. haha! men just de här (som tydligen ska vara de finaste, folk har köat för dem!) var inte så goda. men de andra vi har ätit har vatt skitgoda! :D

  SvaraRadera
 6. God kväll snäckan..så gott och vad snällt av henne.Vilket underbart sommar väder vi har fått nu..kram kram

  SvaraRadera