fredag 17 juni 2011

4 timmar kvar!!

Nu ska vi göra oss iordning för lekdejt hemma hos Lolo och barnen och när vi kommer hem igen så har makens semester börjat!!!! Det är två år sedan vi hade ordentlig semester, förra året inledde Mats ju sin semester med att skaffa krosskador i foten under en fotbollsmatch, vilket ledde till operation, kryckor och sjukskrivning i 1½ månad.

Detta året hoppas vi på bättre tur. Eftersom det väntar oss 4 år till med begränsad ekonomi så ska vi inte göra några stora utsvävningar. 10.000kr mindre i månaden i snart två år börjar kännas lite. Inte i vardagen men på sparandet. Den buffert vi har måste vara kvar eftersom möjlighet till nytt sparande inte finns. Men utflykter till Köpenhamn, Skånes djurpark, Helsinborgs terrarium mm står iaf på schemat och en massa FAMILJEMYS!!!!

4 kommentarer:

 1. Tänk att jag följt Er så länge. Kommer ihåg hans olycka och hur synd jag tyckte om er

  SvaraRadera
 2. Då önskar jag er en sommar utan olyckor och elände! Säg åt han att ta det lugnt ;)
  Det är väl pengadelen som är den trista med mammaledigheten. Därför ska det bli riktigt skönt att få en hel lön till hösten, även om jag skulle gärna vilja vara hemma med tokan.
  SV;det har varit väldigt många tragiska händelser i vår stad de senaste veckorna. Alla med unga människor inblandade. Tyvärr som lärare får man ju reda på en hel del. Och därutöver en personlig förlust:(
  kram och njut av er ledighet!

  SvaraRadera
 3. Usch ja, jag lever med 9000 mindre i månaden och det känns! Ska bli skönt att komma i gång med klasserna så det blir liiiite mer pengar i alla fall.
  Hur länge är Mats ledig?

  SvaraRadera
 4. Ni kommer att klara ekonomin, man behöver inte så mycket egentligen
  Kram Mormor

  SvaraRadera