måndag 6 juni 2011

En liten bit av himlen.

Det är verkligen inte många människor i världen som har turen att vara gift med någon från Svinaberga (nära Stenshuvud). Jag är en av de väldigt få lyckliga och det blir ju inte sämre av att mina svärföräldrar bor kvar i min mans barndomshem, ett rött trähus mitt i byn med en UNDERBAR tomt. Platsen är verkligen himmelsk och jag, Mats och Linnéa njuter lika mycket som våra hundar av att få vara där.


En del av trädgården.

På äventyr.


Linnéa och Farmor har gått på pronenad och Helmer är hemskt olycklig!


En pool är ju ett måste så vi köpte en till att ha hos Farmor och Farfar. Linnéa spenderade största delen av sin tid i den såklart.


Idag har vi latat oss i trädgården igen. Min pollenallergi har varit riktigt plågsam så det kändes bäst att välja enkla nöjen. Linnéa har badat och lekt med sitt nya vattenbord. Vatten, vatten, det är verkligen favorit"leksaken". Jag har lagat skitgod tonfiskpaj och avnjutit den utomhus. Linnéa är just nu inne i en matvägrarperiod och eftersom jag inte trugar så får hon skita i att äta då och nöja sig med de måltider hon vill ha. Så länge hon dricker så är jag nöjd.

Nu kom maken hem så nu ska jag duscha och göra honom sällskap framför Nittleaks.


4 kommentarer:

 1. Kan du hitta en man åt mig från Svinaberga hahahaa ;)

  Grattis till 7 års förlovning!! Har ni firat?

  SvaraRadera
 2. Älskar Österlen! Vi åker dit nåra ggr varje sommar. Är ju inte så vansinnigt långt från oss. Lyllos er som har ett sånt härligt ställe att åka till:)
  Jag har också pollenallergi men fick tipset att undvika produkter med citronsyra i (svårt då det finns i det mesta), och jag tycker nog att det har hjälpt.

  SvaraRadera
 3. Så härligt der ser ut. När jag ser sånt här kan jag bli ledsen över att Linnea aldrig hann uppleva Ljungen
  ha det bra allesammans
  Kram Mormor

  SvaraRadera
 4. Ja det var verkligen underbara bilder, jag är riktigt avundsjuk :)
  Ha det fint

  SvaraRadera