onsdag 15 juni 2011

Kärlek på gamla dar.

Idag har jag snyftat till Fyra bröllop på fyran. Anledningen? Det var ett äldre par som gifte sig och jag tycker att "gammal" kärlek är så underbart gullig! Kanske för att man fördomsfullt inte förväntar sig att den ska vara lika het och vacker som ung kärlek. Men ack, det är den ju!

Min Morfar (träslöjdslärare) träffade Margareta (syslöjdslärare) efter nästan 30 år som frånskild och när han var 75 så flyttade de ihop. Min Morfar som visst alltid varit kärleksfull förvandlades till en ständigt leende, gosig och strålande man. Underbart att se att man på gamla dagar kan träffa sin själsfrände!

Min Mormor och hennes Bernt var också ett par som det verkligen lös om. INGEN som såg dem kunde tvivla på kärleken mellan dem men ödet ville illa och allas vår älskade Bernt dog hastigt förra sommaren. Kan fortfarande inte förstå att han är borta.

Margareta och Morfar. <3


Bernt och Mormor. <3

Hoppas att jag o Mats får bli gamla och gulliga tillsammans.

4 kommentarer:

 1. Jag såg bara en liten snutt av programmet, men hann se deras kärlek. Tycker också mycket om sånt. Fina morföräldrar + partners du har (hade).. <3

  Sv; Ja, lite sötare i alla fall. Ändå ganska töntigt. ;)

  SvaraRadera
 2. Grät också, dels för att de var så söta, men också för att jag tänkte på mor och Bernt...
  Kan inte heller förstå... Puss

  SvaraRadera
 3. Grät också en skvätt för det var så vackert. Jag tycker det är underbart när äldre folk visar din kärlek på det viset. Hoppas man själv får uppleva samma sak när man är gammal:)
  kram!

  SvaraRadera
 4. så fint du skrivit, men tårarna bara föll. Det var så fina bilder, men det gjorde så ont
  Nu får jag skärpa till mig så jag inte kommer till tandläkaren rödgråten, då kan han ju tro att jag är livrädd för att komma dit och---- det är jag ju
  tack lilla gumman
  Kram Mormor

  SvaraRadera