torsdag 9 juni 2011

Museumbesök.

Idag vaknade vi tidigt allihopa här hemma. Pollenallergiker och värmeskeptiker som vi är så blev vi hemskt nöjda när vi såg att det var molnigt och blött ute! Så frukost i magen, på med regnkläder och så ut med dotter och hundar på en långpromenad.
Sen var klockan bara 8 och vi beslutade oss för att göra oss lite snygga och ta en tur till Malmö Tekniska museum. Kändes passande eftersom Linnéa är totalt tokig i alla maskiner och fordon just nu. Succé blev det såklart, många OOOOH!! yttrades.
När vi var klara där gick vi o tittade på fiskarna på Malmöhus och åt sedan lunch på restaurangen där. Mycket mysig förmiddag!!
 

När vi kom hem sov vi middag allihopa och sen har vi bara myst. Linnéa är otroligt gosig just nu och vill sitta mycket i knät o gosa och kramas. Inte mig emot. Idag är det exakt två månader kvar tills hon börjar på dagis och jag tänker njuta av varje sekund jag har med min dotter denna sommaren!!

5 kommentarer:

 1. Åh jag älskar sol oh värme!! Blev så himla deppig när jag kom ner till Skåne idag och det var +12 och regn. I förmiddags när jag lämnade Köping var det +24.
  kram

  SvaraRadera
 2. Men... Hur mår DU?Och den lill*???

  SvaraRadera
 3. Ja visst var det fint! Linnet jag beställde från mandeldesign fick åka i retur..Det gula på bild är köpt på kappahl! ;)

  Skönt med lite regn emellanåt som "rensar" luften lite!

  KRAM å trevlig helg!

  SvaraRadera
 4. Vad månde bliva av detta tekniskt intresserade barn ?
  Kram Mormor

  SvaraRadera