tisdag 31 maj 2011

Lycka kan vara .....

..... att ha en alldeles egen pool.Eller en GammelMorfar med barnasinnet i behåll. Linnéa har tur som har både och.


Idag har vi spenderat all tid i trädgården. Efter att Linnéa bett mig fylla på hennes vattenhink femtielva gånger tyckte jag att det var dags att blåsa upp den tjusiga poolen vi inhandlade på rea förra året. Oj, vilken succé!! Hon har lekt med den nonstop.
Hon har suttit i den, hängt över kanten, fyllt på vattenkannorna, tvättat händerna och ansiktet och sköljt av mina fötter med jämna mellanrum. De var visst hemskt smutsiga.
Ett tag fick vi besök av Morfar och Margareta och det gjorde lilla damen ännu gladare.

Det enda som förstörde hennes dag lite att hon råkade kissa lite på altanen. Trots försäkran om att alla kissar så blev Linnéa jätteledsen. Lilla gumman! Att en fluga landade på hennes hand var också förfärligt så hela dagen har hon varit nervös så fort hon hört ett surrande. Jisses. =)


3 kommentarer:

 1. Jaså? Hon är så pass medveten att hon gör "fel" när hon kissar så? Duktig tjej måste jag säga. Går hon på pottan annars?

  Hur mår du nu? Vilken vecka är du i? Lite info tack =)

  Fatta vi lyckades med värderingen. Den 4 dubblades jämfört med vad vi lagt ner

  SvaraRadera
 2. Måste nog hemåt fixa Smillas pool också. Hon fick en förra sommaren men då var hon alldeles för liten för den. Och nästa sommar har vi förhoppningsvis en rejäl pool där hemma.
  Vilken vecka är du i nu? Hur mår du? När har du BF?
  Kram

  SvaraRadera
 3. Åh, det är nog dags att kila ner i förrådet och se om jag kan hitta Viggos pool ! Den kan nog vara riktigt uppskattad nu när värmen äntligen kommit !
  Visst är det härligt att få dejta även om man vart ihop i evigheters evigheter ! Jag älskar den där egentiden som tar sig tid för ibland :) kramar

  SvaraRadera