måndag 16 maj 2011

Uppåt!

Det började häromdagen med att Linnéa lyckades klättra upp i vår säng alldeles på egen hand. Den är så hög att vi tom har en liten kudde på golvet så att vår minsta tax ska kunna hoppa upp.
Iaf så verkar den utmaningen ha triggat igång ett intresse för klättring hos Linnéa för nu ska hon upp ÖVERALLT!
Köksbordet, tv-bordet, skrivbordet och alla stolar är ställen som besökts av henne idag. Inte till min förtjusning eftersom hon inte precis vet hur man klättrar ner..... Hoppas intresset är snabbt övergående!

Jag har för första gången sedan jag blev mamma börjat känna att det nog skulle vara skönt med lite egentid. Linnéa sover just nu jättedåligt på nätterna och jag känner att mitt tålamod inte riktigt räcker till under dagarnas trotsigheter. Jag behöver en liten andningspaus. Så jag ska höra om mamma o pappa kan hjälpa mig i helgen kanske.... Får hemskt dåligt samvete av att känna så men jag och Linnéa har bara varit ifrån varandra två dagar sedan hon föddes och det är ju inte precis som att hon lider av att vara hos sin mormor och morfar. Så döm mig inte för hårt.

Nu ska jag dammsuga, wiihaa!


Två favoriter.

Linnéa har brottat ner farfar....

.... och Morbror. Oooh, stark!, säger hon ofta om sig själv när hon busar eller bär saker. =)

5 kommentarer:

 1. Du är nog inte den enda som känner så och det är ju bra att det finns lite avlastning att få =)

  Vad har du tänkt göra för kul?

  SvaraRadera
 2. Här hemma har vi oxå en liten klätterska. HIttade henne på sitt lilla bord i sovrummet häromdagen och senare på trdje trappsteget. Phua!
  Man behöver egentid ibland. Jag njöt idag när jag fick det. Sällan jag får det då vi inte har nån som kan passa S. För att man ska vara en bra mamma behövs tid till att ladda batterierna:)
  KRAM

  SvaraRadera
 3. Ellen klättar också på ALLT, man har fan hjärtat utan på kroppen dagligen nu!
  o du.. egentid behöver ALLA, även om det bara är några timmar, så kan det vara jäkligt jäkligt skönt!!
  Kram på dig

  SvaraRadera
 4. Det där med egentid känner jag ien. Igår efter träningen bad jag mannen ta Wilda 30 minuter! så jag fick låsa in mig i sovrummet och bara vara. 30 minuter räcker långt vassa dagar hahaha

  SvaraRadera
 5. Skäms inte för att du skulle vilja ha lite egentid, då får man nya krafter
  kram Mormor

  SvaraRadera