måndag 2 maj 2011

Morbror Nonni!

Idag har vi haft en mycket trevlig dag tillsammans med min bror. Vi träffades på Mobilia vid middagstid för en shoppingtur. Brodern min ska på två bröllop i sommar och han behövde en kostym. Han är inte den som går i kostym annars men vi lyckades med hjälp av ett hjälpsamt butikbiträde få till det riktigt bra faktiskt. Tyckte jag då, Jonathan hatade vad han såg i spegeln men jag hoppas att han kan vänja sig vid sin gubbastil den dagen det gäller.
När vi shoppat oss nöjda så blev det syndig middag på McDonalds. MUMS! Det var inte igår. Jag är ju en sådan traschgourmet som faktiskt gillar skräpmat lite då och då. Promenerade iaf hem.

Tom jag shoppade lite, jag var helt enkelt tvungen. jag ser verkligen ut som en lodis nu för tiden. Lite nya mjukisar blev det idag. o de billigaste tygskorna på Stadium. Har haft sådana i flera år nu och de är jättesköna.


Och en limegrön också.

4 kommentarer:

 1. Smilla tackar för gratulationerna! Sv; visst hade hon mkt hår när hon föddes och mörkt, mn nu är hon nästan blond:)
  Gillar den där hoodien! Nice.
  kram

  SvaraRadera
 2. Fy då! Se större ut vill jag absolut inte! Tack för "tipset"! :)

  Fast nu kan väl du snart få/kunna använda din iaf! :)

  SvaraRadera
 3. Det är nog ganska ovanligt. Är ni lika gamla oxå?

  SvaraRadera
 4. Ja absolut, kör på halva maj med morgon promenader. Bättre än inget =)

  För min del har det inte gått så bra, kom i väg i söndags men inget i går eller i dag. I dag är Alma hängig och snorig så då skippar jag att ta ut henne för att jag måste på en promenad.

  SvaraRadera