torsdag 5 maj 2011

Vindarna vänder.

Linnéa vet att hon inte får sitta i fönsterkarmen. När jag kommer på henne försöker hon göra sig osynlig genom att lägga sig ner så att hon skyms av soffryggen. Hon är inte dum min lilla buse!

Det gick väldigt bra på dagis idag. Lokalerna var jättefina, personalen jättetrevlig. Maten som serveras kommer från en lokal restaurang och innehåller inga halvfabrikat. Barnen verkade trivas och en jämnårig flicka bestämde sig direkt för att Linnéa skulle bli hennes kompis.
Jag är så lättad nu! Det kommer bli fruktansvärt att lämna min underbaring men jag är säker på att hon kommer trivas jättebra. Har ju fått höra mer än en gång att Linnéa är en riktigt dagisunge. =)

Positiva nyheter även när det gäller huset. Svärfar har ringt och fixat och idag var de här från ett företag och tittade på problemet. Läckan är som vi trodde stor. Men vad de kunde se så har den inte påverkat husgrunden utan vi har haft en ofantlig tur. Vi har nämligen en av gatans brunnar på vår uppfart och vattnet från läckan verkar har hittat dit och rinner alltså ut utan att påverka sin omgivning nämnvärt.
Där sjönk alltså kostnaden för arbetet från 100.000plus ner till ca. 30.000kr. Men vi vågar inte jubla på riktigt förräns grävningsarbetet är igång. Vilken j-vla tur att vi inte lagt om uppfarten än!! Det hade varit 60.000kr spenderade helt i onödan. Gäller att hitta det positiva i allt.

7 kommentarer:

 1. Skönt att det verkar ordna sig med läckan:) Håller tummarna!
  SV; hahaha ja här blir också benen lama helt plötsligt när man inte får som man vill och hela världen går under så man måste slänga sig på golvet och gråta en skvätt. Pjua! Vet ingen som kan se så ynklig ut som S när man förbjuder henne från att göra vissa saker. Hon tycks gilla att leka med dörrarna här hemma och klättra uppför trappen till övervåningen. Numera är grinden dit konstant stängd. Hoppsan blev långt det här;) KRAM

  SvaraRadera
 2. Det kommer bli TOPPEN med dagis ! Tänk alla roliga och spännande saker som finns där, och alla kompisar !!
  Va härligt att allt verkar lösa sig med huset -att spara lite pengar är aldrig fel !
  Ha nu en mysig helg !! kramar

  SvaraRadera
 3. Det kan jag tro behövs!!

  Hur mår du i graviditeten nu då?

  Hoppas ni får en fin dag! :)

  KRAM

  SvaraRadera
 4. Ja 30.000 är mycket pengar men en stoooor skillnad mot 100.000, vad skönt!

  Åh vad kul att Linnéa börjar med inskolning, spännande att höra hur det går.

  Kram

  SvaraRadera
 5. Se där.

  Ursäkta???? Men annaconda frågar hur du mår i graviditeten.. VAD HAR JAG MISSAT!!!!!!!????????

  SvaraRadera
 6. Vad bra att det kändes bra med dagis. Hade inte varit kul att behöva lämna barnet på ett ställa som känns dåligt!

  SvaraRadera
 7. Vilken liten smygar-tjej du har, de är listiga de små :)
  Kram
  Kaos-Mamman
  Jag skriver alltid sanningen & en del andra sagor- en 3barnsmammas besynnerliga tankar, bekännelser & vardag

  SvaraRadera