tisdag 31 maj 2011

Min Linnéa!!

Dyra porträttfoton i alla ära, men är det egentligen inte vi föräldrar som är bäst på att fånga våra barns verkliga personligheter på bild? För de där bilderna man har på väggen med barnen i fina kläder och med tofsar i håret, de speglar väl inte riktigt vardagen?

Den här bilden däremot, den visar Linnéa, precis som hon är och som jag vill ha henne. Tokig frisyr efter utomhuslek i regn, bus i blicken, byxorna uppkasade efter att ha klättrat i allt som går att klättra i och på fötterna, de rosa lackstövlarna som hon envisas med att ha på sig trots att de är för små. Älskade barn!!


7 kommentarer:

 1. En sån gullig bild! Kan du lägga över den på ett mail så kan jag lägga den till mappen. Vet ej hur jag annars skall få dit den
  Kram Mormor

  SvaraRadera
 2. Jag fixade det!!Jippi !!
  Kram igen Mormor

  SvaraRadera
 3. Och så kallar du mig för kloker...det är ju du som är det!
  Du har så rätt, oftast är det man själv som lyckas fånga ögonblicket då ens unge är som allra mest sig själv!

  Passar på att tillägga, att även jag varit seg, både på att blogga och att lämna kommentarer...smygläser mest nuförtiden =P

  Ha en bra dag! Kram.

  SvaraRadera
 4. Håller med dig fullständigt! Mycket roligare om man kan fånga dem i ögonblicket. Vi tänkte åka till havet och låta S leka medan A fotar henne på 20 meters från sitt gömställe med sin superkamera:)

  SvaraRadera
 5. Härligt att höra! :)

  Kram på dig och ta hand om dig/er/magen så länge!

  SvaraRadera
 6. Ja vilken fin bild! Jättesöt.

  SvaraRadera
 7. Håller fullständigt med dig! Underbar bild på världens ljuvligaste lilla unge, tillika mitt barnbarn. Vilken tur jag har! Älskar er!!!!

  SvaraRadera