torsdag 26 maj 2011

En doft av gödsel.

Hallå! Försvann där ett tag men jag har inte haft något intresse alls för bloggen på sistone. O när Linnéa somnar vid 20 och jag vid 21.30 så finns det liksom inte mycket tid över till den heller. Men nu är jag tillbaka så får vi hoppas att det varar.

Friska är vi iaf. Måndag och tisdag var vi lite isolerade hemma eftersom vi hade en stor grävskopa och en vallgrav utanför dörren. Så igår fick det bli utflykt. 4H gården på Almvik fick sig ett besök av mig, Linnéa, Marina och Elias. Skitkul tyckte vi och jag o Linnéa luktade härligt av gödsel när vi gick därifrån och promenerade hem till Marina för fika och lek. När vi skulle gå hem så gick Linnéa frivilligt och kramade om Elias. Lite kär kanske?  Hon har pratat om honom också, Lisa kallar hon honom. Hoppas att han tycker att det är ok....

Idag har vi haft en slappedag.  Linnéa har varit på myshumör och gosat en massa med mig och vovvarna. - Killa Mamma, säger hon och drar upp tröjan så att jag kan kittla henne på magen. Ofta kommer hon och kramar mig om benen när jag står och fixar med något. GOS!

Nu ska jag ta en dusch, poppa lite popcorn och titta på True Blood. Fick hem säsong 3 igår så jag är överlycklig!!! Smart av SVT att vänta med att visa den tills efter den kommit ut på box...          En lantlig oas mitt i stan.


Mamma Gris har tio små kultingar.


Men är inte särskilt stressad för det. Helt slut kanske?


Hej Grisar!!

Pussa Pippin!


Busiga getter som råkade stånga Linnéa lite.... Men sen kom dem fram o sa förlåt!


Lera är både gott(?) och kul.


2 kommentarer:

  1. Godmorgon..Hur ser din måndag ut nästa vecka för fika? Fick du mitt sms i går? kram

    SvaraRadera
  2. 11 kultingar om jag får be =) Vill du ta dö på ena kultingen? Inte snällt?

    SvaraRadera