lördag 9 april 2011

Tillsammans!

Mats är äntligen långledig, känns som att vi inte sett honom på hela veckan så nu är vi glada över att vara tillsammans hela familjen. Precis som alla andra har vi njutit av dagens vårvärme!
Vi var o handlade på morgonen och köpte oss fika och stack hem till min mormor en sväng. Hon fyllde nämligen 73 igår och förtjänade att bli lite uppvaktad. Fikan intogs på balkongen i värmande sol, underbart!

När vi kom hem snickrade vi ihop Linnéas nya kök som hon fick i tidig födelsedagspresent av min mormor. Smart att dela upp presenterna lite när ens barn fyller år i slutet av året. Förra året fick Linnéa liksom 50 presenter/klappar inom loppet av 1½ månad. Att hon gillar sitt kök syns på bilderna nedan.... =)


Innan man lagar mat måste man ju tvätta händerna.


Sen måste man hålla koll på den så att den inte bränns.

Mmmm, maten blev mumsig!

Tillsist så måste man ju städa efter sig. =)

6 kommentarer:

 1. Tack för igår och så fin spisen blev!
  Kram Mormor och hälsa!

  SvaraRadera
 2. Duktiga lilla skruttan, om några år ska du se att hon serverar sina föräldrar frukost på sängen ;) Jag hade bara precis börjat skolan när jag fann mitt intresse för matlagning och bakning så på helgmorgnarna vaknade jag alltid tidigt, gick ut i köket och bakade frallor med hjälp av en kokbok för barn. När mamma och pappa kom upp vid halv 10 fanns det nybakta ( enkla frallor ) med smör och marmeladf. Att köket såg ut som ett mindre slagfält är en annan femma... ;)
  kram

  SvaraRadera
 3. Vad mysigt, förstår att den presenten var uppskattad =)

  Hur går det för dig med träningen?

  SvaraRadera
 4. En sån fin spis! Då kan man se fram emot att bli bjuden på en massa godsaker framöver. Behöver Linnéa fler tillbehör, eller har ni köpt allt (mat, kastruller och andra köksredskap)? Puss, puss.

  SvaraRadera
 5. Skönt att det inte kliar iaf =)

  Söt hon är i köket ..

  SvaraRadera
 6. så söt!!
  mysigt att få tid tillsammans:)) hoppas att resten av helgen var bra också.
  kram

  SvaraRadera