tisdag 19 april 2011

Bildregn!

Här kommer alla bilder från helgen, vet att iaf min mamma sett framemot dem. I lördags hade vi myskväll här hemma med min mamma och syster. God mat, godis, Linnéagos och spex, en massa vovvar och Harry Potter. Jag o Josefin somnade i soffan. Inte för att filmen var tråkig, absolut inte, utan för att Josefin redan sett den och för att jag helt enkelt inte är van vid att vara vaken efter 23. Stackars mamma som inte sett typ mer än en Harry Potterfilm och fick sitta där själv och inte fatta någonting.

I söndags var det ju kalasdags. Först var vi på barnkalas hos Alicia som fyller 2 år i övermorgon. Mamma Tilly är höggravid och ska föda vilken dag som helst, så att hon bara orkade ha huset fullt av ungar är imponerande!! Efter det var det kalas hos min mormor som fyllde 73 häromvecka. Kalashållarna bor båda två här i Limhamn så det var bara en kort promenad från ena stället till det andra. Mycket trevligt det också och GOD mat fick vi, så god att jag var tvungen att ta en lååång omväg hem sen.


Alicia öpnnar paket och Linnéa och Kajsa vill gärna hjälpa till. Enda foto på från barnkalaset, resten av tiden "jagade" jag efter min dotter som lekte så fint med alla de äldre flickorna, fascinerades av Alicias bollhav och blev avis på hennes rutschkana. 

 En mormor med attityd =) Men visst, när man är hemma kan man väl få peka med långfingret. Utomhus råder jag er att använda pekfingret.


Morbror Jonathan satte ingång IgglePiggle på sin Iphone och Linnéa blev helt salig!


Hej Piggle! =)

Mitt i allt kom Linnéa med nappen och Nasse och frågade efter sin säng. Den hade vi såklart inte med oss utan hon fick hålla tillgoda med mormormys i "Gamla mormors" säng.

Igår var min fina Lisa här på besök med sina döttrar, Tuva och Maya. Linnéa och Tuva lekte så fint och Linnéa tyckte Maya var så söt! Hon satte sig på huk bredvid henne och pratade så nätt och försiktigt till henne. Så rörande!

Godingar! Maya fick vara överallt utom i min famn, då blev Linnéa jätteledsen. Oj, oj.... Men när mamma Lisa höll i henne var det bara glada miner =)6 kommentarer:

 1. Vad härligt :))))
  Fina bilder, ser ut som en supermysig helg!
  SV; hahahah okej jag lovar att sluta lägga upp bilder på boendet;-) Men vi bor bara vid en liten yttepytte sjö. Men vi trivs:)

  SvaraRadera
 2. Tusen tack för att du försökte i alla fall ! Jag får leta vidare, förr eller senare dyker väl trulsan upp :) kram

  SvaraRadera
 3. Tack för supermysiga bilder! De på Linnéa när hon tittar på IgglePiggle är helt underbara och rörande. <3 Pusselipuss

  SvaraRadera
 4. Vilken jumpsuit på Hm menar du då? :)

  SvaraRadera
 5. Tackar för grattis hälsningen.Får snart träffas...Tar det efter påsken.Helt underbart vår väder vi har denna dag..kram

  SvaraRadera
 6. Tack för alla fina bilder, men den på "gamla Mormor "passade inte in!!
  Kram Mormor

  SvaraRadera