onsdag 20 april 2011

På sjukfronten litet nytt....

Jag hoppas och tror att det var en kortvarig magsjuka. Nu på kvällen/eftermiddagen fick Linnéa i sig en piggelin, en burk bebisfruktpuré, Semper fruktdryck, 4 majskrokar och vatten och fick behålla allt. Inget mer bajs heller. Hungrig var hon också så då bör hon inte må illa iaf.

Vi har alltså mest sovit idag, Linnéas tillstånd matchade iaf mitt gravidtrötta humör idag och jag har med gott samvete sovit middag två gånger.
Usch, vad jag tycker att det är jobbigt de här första veckorna av graviditeten. Massa symptom men kanske får man inte uppleva slutet så att säga. Hoppas, hoppas.

Min chef ringde idag och om jag inte skulle komma in på högskolan så är där ett vik till mig på Hospice 1 sept till dec/jan. Har ju fast tjänst på SUS men inte på själva Hospice. Och är jag fortfarande gravid så söker jag ju havandeskapspenning från slutet av okt och är jag det inte så söker jag ju till högskolan i januari igen. Känns skönt att hösten är planerad hur det än går med allt.


Bilder från i torsdags när min bror var här. Eftersom han är kock så lekte han o Linnéa såklart i hennes kök.

O Jonathan levde sig så in i leken att han inte ens märkte att Linnéa traskade vidare på nya äventyr. 

6 kommentarer:

 1. Va skönt att veta vart du ska ta vägen iaf. Jag har absolut ingen aning=)

  SvaraRadera
 2. hahaha, fan vad töntig han ser ut!

  SvaraRadera
 3. Äh, barn kommer ju aldrig när de är som "bäst" planerade i alla fall - kanske för att det inte riktigt går att planera så noga. Hur som helst - de är en gåva när de än behagar dyka upp ;)
  Ha nu en fantastisk påsk !!kramar

  SvaraRadera
 4. Jag tyckte inte alls han såg töntig ut!Bara go
  Kram Mormor

  SvaraRadera
 5. Aw, bra att det går åt rätt håll iaf! Aldrig kul med magsjuka :(

  Kram!

  SvaraRadera
 6. Tycker också att han ser go ut! Josefin, var snäll mot din storebror. =) Puss från mamma.

  SvaraRadera