söndag 3 april 2011

Skubbade.

Det blev inget högskoleprov för mig igår. Jag skubbade. Efter en månads sjukstuga här hemma är jag nu lagom sliten och kände att jag helt enkelt inte skulle orka tänka intellektuellt en hel dag. Hehe. Så jag litar på att jag kommer in på mitt första resultat. De senaste åren har det iaf räckt med 1, 1 och 1,4 på de program jag sökt så det bör ju vara lugnt.... Hoppas jag.

Jag har istället varit med vovvar och Linnéa hos mina föräldrar i Landskrona sen i fredags. Mats har jobbat. O vi har haft det sååå mysigt! Linnéa har fått massor av uppmärksamhet av Mormor, Morfar och Moster (som bor på gatan bredvid våra föräldrar). Hon har busat, myst och showat.
Vi har tagit långa promenader med vovvarna, som idag sovit ända sen vi kom hem kl. 14. Helt slut!
Jag har njutit av att ha delat ansvar för min underbara dotter, vila, skräptidningar, pappas mat och kebabpizza.

Nu är vi hemma, maken har en dag kvar att jobba men ikväll ska vi mysa framför tvn trots att det finns en stor risk att vi båda somnar framför favoritprogrammen.


Hundar, en unge, en mormor och en morfar. Mys alltså.


Tittar fascinerat på ett dansnummer i Glee. (Thriller, om ni undrar varför killen i rutan ser ut som en zombie)

4 kommentarer:

 1. Åh högskoleprovet. Vet inte hur många år jag tänk göra det, och även betalat in, men ej kommit till skott.

  SvaraRadera
 2. Skönt å höra att man inte är ensam om att ha dåliga dagar! Å precis som du skrev så går det ju över. Vi får la hoppas på en tokbra morgondag istället! :)

  KRAM

  SvaraRadera
 3. Äh, du hade väl bra poäng sen tidigare om jag inte minns fel :)
  Klart lillsessan ska ha största rummet ! Här har viggo kök/vardagsrum att leka i eftersom han inte får vara på övervåningen själv, men det får funka bra det me ! Trevlig kväll :) kram

  SvaraRadera
 4. Lillan sover mellan oss förtillfället för hon e ganska så orolig.Men under dagen sover hon i både vagnen och i sin säng. Kram

  SvaraRadera