fredag 1 april 2011

En trevlig taliban.

Gårdagen var mycket trevlig! Jag sov till 11, sen sov Mats o Linnéa middag och jag åt frukost, tittade på Oprah och duschade i lugn o ro. Sen kom svärföräldrarna och fixade lite med vårt staket som ska upp på framsidan. Min mormor kom o lämnade vår bilbarnstol och min pappa kom och hämtade den.
Min bror kom hit efter jobb och vi åt hemmalagade hamburgare, kollade på film och mumsade på chips.

Linnéa var inte alls rädd för sin morbror igår. Innan har det tagit henne ungefär en halvtimme att vänja sig vid hans uppenbarelse varje gång han kommit på besök. Han är ju lite talibanlik min bror med tjockt mörkt hår och skägg och Linnéa gillar inte folk med skägg av någon anledning. =)

Nu ska jag o Linnéa bege oss till Landskrona. Hon ska sova hos sin Mormor och Morfar inatt eftersom jag ska skriva högskoleprovet imorrn. Mats börjar 6.45 så han kan inte ta morgonbestyren han heller så då blir det bäst såhär även om jag kommer sakna min Snutta!!

Kan verkligen rekommendera denna filmen som vi såg igår. Spansk. Har vunnit över 20 priser. Skitbra.

2 kommentarer:

  1. Vad kul, har inte hört talas om den filmen men träffade min bror och svägerska i går och de hade sett den filmen i onsdags och tyckte det var riktigt bra. Fullt ös hela tiden förstod jag det som.

    SvaraRadera
  2. åh den kanske vi skulle hyra ikväll för vi har bestämt filmkväll :)
    Här är mamma det enda ordet viggo säger, men å andra sidan kallar han alla för det så jag känner mig tyvärr inte så speciell ;)
    Ha en riktight mysig helg !! kram

    SvaraRadera